ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συγκέντρωση σχολικών ειδών για τη Σαμοθράκη από τη ΝΟΔΕ Έβρου

Συγκέντρωση σχολικών ειδών για τη Σαμοθράκη από τη ΝΟΔΕ Έβρου

Ύστερα από επικοινωνία με τα σχολεία της πρόσφατα πληγείσας Σαμοθράκης, η ΝΟΔΕ Έβρου ανέλαβε να συγκεντρώσει συγκεκριμένα σχολικά είδη προκειμένου με αυτό τον τρόπο να κάνει πιο εύκολη τη ζωή των μικρών κατοίκων του νησιού.
Όποιοι θέλουν να συνεισφέρουν μπορούν κατόπιν επικοινωνίας με την θεματική υπεύθυνο κοινωνικής πολιτικής Όλγα Βρετοπούλου (τηλ.6944172061) ή να πάνε τα σχολικά είδη στα γραφεία της ΝΟΔΕ Έβρου, καθημερινά, από Δευτέρα 11/12 έως και Παρασκευή 15/12, από τις 11:00 έως τη 13:00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.