ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πήρε τον αέρα της κυβέρνησης ο Ρ.Τ. Ερντογάν υποστηρίζει ο Ν. Δένδιας

Πήρε τον αέρα της κυβέρνησης ο Ρ.Τ. Ερντογάν υποστηρίζει ο Ν. Δένδιας

Ο Ταγίπ Ερντογάν έθεσε με τον πιο πανηγυρικό τρόπο, για τη χώρα του, το ζήτημα της Συνθήκης της Λωζάνης, δήλωσε ο Νίκος Δένδιας, σχολιάζοντας την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου στην Ελλάδα.

«Πήρε τον αέρα της κυβέρνησης», συμπλήρωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, μιλώντας στο «Ε», ενώ σημείωσε ότι δεν σημαίνει κάτι το γεγονός ότι ο Ερντογάν πήρε απαντήσεις από την κυβέρνηση, καθώς «αυτός πέτυχε το σκοπό του, που δεν είναι άλλος από το να θέσει τα ζητήματα αυτά σε διάλογο στο εγγύς μέλλον».

Ο κ. Δένδιας τόνισε ακόμη ότι η χώρα υπέστη διπλωματική ήττα από την επίσκεψη Ερντογάν, συμπληρώνοντας ότι αυτή δεν έπρεπε να γίνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.