ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κ.Μητσοτάκης: «Ο εθνικός μεσάζων Βασίλειος Παπαδόπουλος πούλησε όπλα στον ISIS και δεν κουνιέται φύλλο»

Κ.Μητσοτάκης: «Ο εθνικός μεσάζων Βασίλειος Παπαδόπουλος πούλησε όπλα στον ISIS και δεν κουνιέται φύλλο»

«Η κυβέρνηση δεν σέβεται τη διάκριση των εξουσιών και πραγματοποιεί επιθέσεις στη Δικαιοσύνη».

«Εθνικό μεσάζοντα» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, τον Βασίλειο Παπαδόπουλο, μιλώντας σήμερα κατά την παρουσίαση των θέσεων της ΟΝΝΕΔ για την ανάπτυξη της χώρας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, «ο κ. Παπαδόπουλος, ο εθνικός μεσάζων, έχει πουλήσει όπλα στον ISIS και δεν κουνιέται φύλλο».
Είπε ακόμη ότι η κυβέρνηση δεν σέβεται τη διάκριση των εξουσιών και πραγματοποιεί επιθέσεις στη Δικαιοσύνη.

«Αν πριονίσουμε το κλαδί της Δημοκρατίας που καθόμαστε, αν απαξιώνονται οι θεσμοί, το μέλλον είναι δυσοίωνο. Ευθύνη των νέων είναι η διατήρηση των θεσμικών αρμών της Δημοκρατίας» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, σημειώνοντας πως η ΝΔ θέλει να βγάλει από τη μέση τα εμπόδια και να πείσει τους νέους ότι μπορούν να διεκδικήσουν ένα καλύτερο αύριο και να πιστέψουν στο δικό τους μέλλον.

«Νέοι άνθρωποι αισθάνονται, πιστεύουν ότι θα ζήσουν χειρότερα από τη γενιά των γονιών τους. Στο χέρι σας είναι να μην το επιτρέψετε. Η πολιτική είναι συμμετοχή. Οι πολιτικές εξελίξεις διαμορφώνονται από τους παρόντες, από αυτούς που στέκονται απέναντι στον κυνισμό μιας γενιάς που μεγάλωσε μέσα στην κρίση και παίρνουν τον έλεγχο της ζωής τους στα χέρια τους» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Ανέφερε μάλιστα ότι ο Αλέξης Τσίπρας παρήγαγε τις χειρότερες παθογένειες ενός συστήματος, που υποτίθεται ότι θα πολεμούσε.

ΝΔ: Τα ντοκουμέντα που δείχνουν ότι πυρομαχικά του Παπαδόπουλου βρέθηκαν στην κατοχή τζιχαντιστών

Καινούρια στοιχεία για τον ρόλο του μεσάζοντα Βασίλειου Παπαδόπουλου και τις παράπλευρες δραστηριότητές του εκτός από την προσπάθεια πώλησης βλημάτων του ελληνικού στρατού στη Σαουδική Αραβία έδωσε στη δημοσιότητα η ΝΔ.

Από τα οποία προκύπτει ότι σφαίρες της «Ολυμπιακής Βιομηχανίας ΑΕ», εταιρείας του Βασίλειου Παπαδόπουλου με έδρα την Αξιούπολη Κιλκίς, βρέθηκαν στη Ράκκα της Συρίας, τη θεωρούμενη σαν πρωτεύουσα των τζιχαντιστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο κ. Παπαδόπουλος είναι ο μοναδικός Έλληνας όπλα του οποίου βρέθηκαν στον ISIS. Καταγράφεται στο σύστημα αντιμετώπισης λαθρεμπορίου όπλων ως κατασκευαστής σφαιρών που κατέληξαν στη Ράκκα. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις τον βρίσκεις από κάτω. Ήλεγξε ή όχι η κυβέρνηση τη δραστηριότητα του κ. Παπαδόπουλου; Ζητάμε από τους υπουργούς Άμυνας και Εξωτερικών να προσέλθουν στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας. Ζητάμε την άμεση σύγκληση της επιτροπής» τόνισε η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.