Α. Γεωργιάδης:«Με την ψήφο σας για τους πλειστηριασμούς θα συλληφθούν Ζωή και Λαφαζάνης» (βίντεο)

Α. Γεωργιάδης:«Με την ψήφο σας για τους πλειστηριασμούς θα συλληφθούν Ζωή και Λαφαζάνης» (βίντεο)

Θα μπορούσε να έχει τίτλο «η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο». Ήταν άλλωστε φανερό πως ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης ανεβαίνοντας στο βήμα της Ολομέλειας είχε σχεδόν καταληφθεί με την ίδια ευχαρίστηση που είχε και ο κ. Μάκης Βορίδης λίγα λεπτά νωρίτερα.

«Είναι μεγάλη ηδονή για εμένα να σας βλέπω να υπερασπίζεστε πλειστηριασμούς κατοικιών» είπε ο κ. Βορίδης απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκτός αυτού ο κ. Γεωργιάδης είχε να πει και μια κουβέντα παραπάνω για την τροπολογία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που απελευθερώνει πλήρως το επάγγελμα των φαρμακοποιών και αυτό γιατί επί δικής του θητείας και παρά το γεγονός ότι ο ίδιος απέτρεψε το άνοιγμα φαρμακείων από ιδιώτες (σ.σ. χωρίς πτυχίο φαρμακοποιού) ο τότε πρόεδρος των φαρμακοποιών είχε προαναγγείλει ότι θα μετατρέψει όλα τα φαρμακεία σε εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ.
Αναλυτικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε:

«Ήταν κάποια στιγμή το 2014 όταν στον Real Fm με ρώτησαν για τους πλειστηριασμούς. Είπα ότι σε ένα καπιταλιστικό σύστημα οι πλειστηριασμοί είναι απαραίτητοι. Όταν το είπα τις επόμενες 15 ημέρες δεν υπήρχε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που να μη με υβρίσει. Είχε βγάλει ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου της Κουμουνδούρου. Καταλαβαίνετε την έκπληξη μου όταν βλέπω τον ΣΥΡΙΖΑ με τόση θέρμη σήμερα να υπερασπίζεται τη σταθερότητα των τραπεζών.

Εχετε μπλέξει πολύ άσχημα. Θυμηθείτε με. Είπατε ότι θα αφαιρέσετε το αυτεπάγγελτα από την τροπολογία. Είστε ο ΣΥΡΙΖΑ των κινημάτων. Έχουμε πλειστηριασμούς. Το κίνημα των κινημάτων που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται και νομοθετεί υπέρ ή κατά των κινημάτων; Προφανώς κατά.

Αν αφαιρέσετε το αυτεπάγγελτο θα δουλέψει η τροπολογία ώστε να γίνουν πλειστηριασμοί; Όχι. Δεν θα τολμήσει ποτέ κανένας να κάνει μήνυση.

Με την ψήφο σας θα συλληφθεί ο κ. Λαφαζάνης και η Ζωή. Θα επιδιώξουν να συλληφθούν και θα γίνει με την δική σας ψήφο. Δεν θα είναι ο κ. Βορίδης ούτε εγώ που θα κλείνει τους συντρόφους σας στην φυλακή.

Θέλω τότε πάρα πολύ να σας δω όταν οι πρώην σύντροφοί σας θα σας κατηγορούν ότι τους κλείνετε στη φυλακή να δω πως θα πάτε στον ΣΥΡΙΖΑ των κινημάτων.

Όχι μόνο γίνατε τραπεζικότεροι των τραπεζών, πιο καπιταλιστές των καπιταλιστών, εδώ έχει και το ακόμα πιο ωραίο ο Τσακαλώτος αρχηγών των 53 χτυπάει το σφυρί στη Γουόλ Στριτ. Άρες μάρες κουκουνάρες.

Αν τη χαλάσετε την τροπολογία θα είμαστε πάλι εδώ σε δυο εβδομάδες.

Αν την κρατήσετε θα τρέχετε να βγάλετε τον Στρατούλη με εγγυητική από τη φυλακή.

Ειδική αναφορά έκανε και για την τροπολογία που απελευθερώνει πλήρως το επάγγελμα των φαρμακοποιών.

«Θα τα πω για τον φίλο μου τον Λουράντο. Τον μεγάλο συνδικαλιστή που όταν εμείς λέγαμε τα «όχι» στην τρόικα εκείνος πίστευε τον Τσίπρα και έλεγε ότι 11.000 φαρμακεία θα γίνουν εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ για να ρίξουν «μαύρο» στον Γεωργιάδη και τον Χατζηδάκη. Σήμερα ο Λουράντος είπε το αμίμητο. Ότι τότε του είχε υποσχεθεί ο Τσίπρας πως ούτε μια στο εκατομμύριο δεν θα ανοίγει το επάγγελμα των φαρμακοποιών, πως θα το δεχθεί η Μέρκελ και θα είναι μέρα μεσημέρι. Ο Λουράντος τον πίστεψε και μετέτρεψε τα φαρμακεία σε εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα κατάλαβαν τι έκαναν».

Στο τέλος απευθυνόμενος στους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είπε «Καλά Χριστούγεννα. Να δω τώρα πως θα ξεμπερδέψετε με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τον Δημήτρη Στρατούλη που θα πάτε να τους βάλετε φυλακή».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=yUa1ITaWAqQ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.