Ντ. Μπακογιάννη για Σκόπια: «Η Ν.Δ. δεν θα καλύψει τον τυχοδιωκτισμό της κυβέρνησης με την ψήφο της»

Ντ. Μπακογιάννη για Σκόπια: «Η Ν.Δ. δεν θα καλύψει τον τυχοδιωκτισμό της κυβέρνησης με την ψήφο της»

Το ενδεχόμενο διαφωνίας μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων, ΣYΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ., στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, θα φέρει την αρνητική ψήφο της Ντόρας Μπακογιάννη, ακόμα και αν η αξιωματική αντιπολίτευση συμφωνήσει με το όνομα.

Συγκεκριμένα στο ερώτημα «αν φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή προς ψήφιση ένα πλαίσιο συμφωνίας για την ονομασία των Σκοπίων με το οποίο συμφωνεί η ΝΔ αλλά ο Πάνος Καμμένος διαφωνεί. Θα ψηφίσετε αυτή την πρόταση ή θα προτιμήσετε να ρίξετε την κυβέρνηση;», η ίδια απάντησε: «Η Νέα Δημοκρατία τον τυχοδιωκτισμό και την ανευθυνότητα της κυβέρνησης δεν θα τον καλύψει με την ψήφο της. Θέλω να είμαι πολύ ξεκάθαρη πάνω σε αυτό. Η κυβέρνηση, από την ώρα που δεν έχει μία ενιαία γραμμή πάνω σε ένα τέτοιο σοβαρό εθνικό θέμα, πρέπει να φύγει. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Είναι μία επικίνδυνη κυβέρνηση, η οποία δεν αντιλαμβάνεται το βάρος της ευθύνης της στη διαχείριση των εθνικών θεμάτων. Και αυτό είναι μία βαριά κουβέντα που λέω, αλλά σας τη λέω με παρρησία και πολύ ξεκάθαρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον Realfm άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι πρωτοφανές, με όποια ευρωπαϊκή δημοκρατική αντίληψη μπορεί να έχει κάποιος, να μπορεί να ισχυρίζεται η κυβέρνηση ότι για ένα τέτοιο θέμα δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων. Είναι απίστευτα πράγματα αυτά που ζούμε. Δηλαδή ο κ. Κατρούγκαλος ή οποιοσδήποτε, τέλος πάντων, κυβερνητικός εκπρόσωπος, βλέπε Τζανακόπουλος, του λες “πες μας με ποια θέση διαπραγματεύεσαι σήμερα” και δεν σου απαντά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.