Κ.Μητσοτάκης: Βόλτα στην Αθήνα με παιδιά από τα χωριά SOS (βίντεο)

Κ.Μητσοτάκης: Βόλτα στην Αθήνα με παιδιά από τα χωριά SOS (βίντεο)

Σε βίντεο που ανέβηκε στο προφίλ του στο Facebook ο πρόεδρος της ΝΔ αγκαλιά με τα παιδιά περπάτησαν στην στολισμένη πλατεία Κλαυθμώνος. Με μία μικρή παραλλαγή, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, τήρησε την παράδοση του πατέρα του, Κωνστναντίνου, να κάνει βόλτα με τα εγγόνια του στο κέντρο της Αθήνας και να τους αγοράζει βιβλία.

Ωστόσο, ο ίδιος επέλεξε έντεκα παιδιά από τα χωριά SOS για να πραγματοποιήσει αυτήν την καθιερωμένη βόλτα. Σε βίντεο που ανέβηκε στο προφίλ του στο Facebook ο πρόεδρος της ΝΔ αγκαλιά με τα παιδιά περπάτησαν στην στολισμένη πλατεία Κλαυθμώνος και αγόρασαν βιβλία από γνωστό βιβλιοπωλείο της οδού Σταδίου.

«Κάθε χρόνο τέτοια μέρα ο πατέρας μου συνήθιζε να κάνει μια βόλτα με τα εγγόνια του στο κέντρο της Αθήνας και να τους αγοράζει βιβλία.Φέτος είπα να αλλάξω λίγο αυτήν την παράδοση. Και είχα την ιδέα να κάνω μια χριστουγεννιάτικη βόλτα με 11 παιδιά από τα Χωριά SOS. Μαζί με τη Μυρσίνη, τη Μαρία, τη Βούλα, την Πάτρα, την Ιλιάνα, τον Νικόλα, τη Νεφέλη, τoν Μιχάλη, τη Ραφαέλα, τον Ταξιάρχη και την Ελένη περπατήσαμε στο κέντρο της Αθήνας, αγοράσαμε βιβλία και φάγαμε παρέα. Μου το ζήτησαν και δεν το σκέφτηκα ούτε λεπτό. Κάθε χρόνο την ίδια μέρα θα κάνουμε όλοι μαζί αυτήν τη χριστουγεννιάτικη βόλτα. Καλή Χρονιά σε όλες και σε όλους!», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδεύοντας το βίντεο με την εορταστική βόλτα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.