ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Ι. Φωτήλας καταγγέλει παρατυπίες για διαγωνισμό του Ανοιχτού Πανεπιστημίου

Ο Ι. Φωτήλας καταγγέλει παρατυπίες για διαγωνισμό του Ανοιχτού Πανεπιστημίου

Ο βουλευτής της ΝΔ Ιάσονας Φωτήλας με ερώτησή του προς τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Γαβρόγλου καταγγέλλει παρατυπίες σε διαγωνισμό για κτήριο του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου στην Πάτρα .

Όπως αναφέρει, «στο διαγωνισμό του Σεπτεμβρίου του 2015 για την ανέγερση διώροφου κτηρίου – εργαστηρίων και γραφείων μελών Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (Δ.Ε.Π) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π) στην Πάτρα-, το οποίο θα διέθετε και υπόγειο, και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, πλειοδότρια εταιρεία έγινε ξαφνικά η δεύτερη κατά σειρά του πίνακα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Φωτήλας επισημαίνει πως το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Έργων (Σ.Ε.Δ.Ε) κατέθεσε σχετικό πόρισμα πριν 5,5 μήνες όπου διαπιστώνονται πειθαρχικές παραβάσεις και ζητείται διεξαγωγή Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (Ε.Δ.Ε.) σε βάρος οργάνων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π). « Όμως, ο υπουργός Παιδείας κρατάει» το σχετικό πόρισμα στο γραφείο του και δεν προβαίνει στις νόμιμες ενέργειες που προκύπτουν εξ αυτού. Για το λόγο αυτό ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός για ποιο λόγο υπήρξε αυτή η μεγάλη καθυστέρηση στη διεξαγωγή ΕΔΕ και εάν σκοπεύει να προχωρήσει άμεσα σε αυτή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.