ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Α.Γεωργιάδης: «Μία γραμμή για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ οφείλει να έχει η κυβέρνηση»

Α.Γεωργιάδης: «Μία γραμμή για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ οφείλει να έχει η κυβέρνηση»

Είναι γελοίο σε ένα τόσο σοβαρό εθνικό ζήτημα να δεχτούμε ότι η κυβέρνηση έχει δύο γραμμές. Η κυβέρνηση οφείλει, εφόσον λέει ότι θέλει να το λύσει, να έχει μία γραμμή. Όταν την αποκτήσει, τότε ας μας καλέσουν», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γεωργιάδης εκτιμά ότι η κυβέρνηση δεν θα πέσει από το ονοματολογικό, σημειώνοντας παράλληλα πως «αν όλη η αντιπολίτευση αρνηθεί να ψηφίσει, στο τέλος ο κ. Καμμένος θα ψήφιζε ακόμα και το όνομα Δημοκρατία της Μακεδονίας για να μην αφήσει την καρέκλα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τις επικρίσεις που δέχτηκε επειδή στήριξε τις ακραίες απόψεις του ραβίνου για τον Ρουβίκωνα, πριν να τις καταδικάσει η ισραηλινή πρεσβεία, αναφέρει ότι το βίντεο του ραβίνου το ανέβασε το βράδυ βλέποντας το κομμάτι που αφορούσε την Αριστερά, τον Μαρξ και τον Μπακούνιν. «Δεν είχα προσέξει το κομμάτι που και εμένα με ενόχλησε, που αφορούσε τις σφαίρες. Όταν το αντιλήφθηκα, αμέσως το κατέβασα», σημειώνει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.