ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ντ. Μπακογάννη: «Ο Π.Καμμένος θα κάνει πίσω στο Σκοπιανό όπως έκανε και στις υπόλοιπες γραμμές»

Ντ. Μπακογάννη: «Ο Π.Καμμένος θα κάνει πίσω στο Σκοπιανό όπως έκανε και στις υπόλοιπες γραμμές»

Η κόντρα της Ντόρας Μπακογιάννη με τον Πάνο Καμμένο για την ονομασία των Σκοπίων, συνεχίζεται.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, κατηγόρησε την κυβέρνηση για «εν κρυπτώ διπλωματία, ακολουθώντας μια τελείως διαφορετική πολιτική από αυτήν που ακολούθησε η Νέα Δημοκρατία στο Βουκουρέστι», ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Καμμένος δεν ξαναβλέπει στο μέλλον καρέκλα».

«Φαίνεται ότι αυτή τη στιγμή έχουμε στα Σκόπια μια διαφορετική αντίληψη από αυτή που είχε ο κ. Γκρουέφσκι. Και οι αμερικανικές πιέσεις και το ότι βρίσκονται σήμερα σαν την καλαμιά στον κάμπο μετά από την απόφαση του Βουκουρεστίου, τους δημιουργεί την ανάγκη εξεύρεσης ενός πεδίου συμφωνίας με τη χώρα μας. Αυτό είναι θετικό», τόνισε η κ. Μπακογιάννη.

«Η κυβέρνηση εμφανίζεται με τη γνωστή της ρητορική. Έκανε ένα βήμα προς τα εμπρός , αφού επί ένα μήνα δεν ξέραμε τι λέει, πριν από λίγες ημέρες είχαμε μια δήλωση του κ. Κοτζιά ότι διαπραγματεύεται σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, δηλαδή τη θέση του Βουκουρεστίου, δηλαδή erga omnes, έχουμε τον κ. Καμμένο με τις γνωστές κωλοτούμπες. Περί αυτού δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία. Καμμένος και ΑΝΕΛ, προκειμένου να κρατήσουν την καρέκλα τους θα ψηφίσουν τα πάντα. Από εκεί δεν υπάρχει άρα σημαντικό πρόβλημα», επεσήμανε εν συνεχεία η βουλευτής της ΝΔ και συνέχισε λέγοντας ότι:

«Ο κ. Καμμένος όπως έφαγε τις κόκκινες γραμμές για τη φορολογία, τα Δωδεκάνησα , τον ΕΝΦΙΑ, θα φάει κι αυτό, γιατί καρέκλα στο μέλλον δεν ξαναβλέπει. Αυτό όμως είναι Καμμένος, δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η κυβέρνηση ακολουθεί μια πολιτική εν κρυπτώ διπλωματίας, μια τελείως διαφορετική γραμμή από αυτή που κρατήσαμε το Βουκουρέστι, ενημερώνοντας Βουλή, κόμματα και κατ εντολή Καραμανλή και τους αρχηγούς της αντιπολίτευσης».

«Άρα, τώρα δεν ξέρουμε πώς διαπραγματεύονται, τι βάζουν πάνω στο τραπέζι . Πιστεύω ότι η λύση πρέπει να είναι “ολική”, δηλαδή θα είναι μείζον λάθος αν η κυβέρνηση πει ότι σπάει τη λύση σε δύο επίπεδα, δηλαδή να βάλουμε τη γείτονα στο ΝΑΤΟ με ένα όνομα και τα υπόλοιπα να τα αφήσουμε για το μέλλον. Έτσι το ζήτημα θα πάει στις καλένδες», υπογράμμισε η κ. Μπακογιάννη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.