ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βορίδης για Σκοπιανό: Η ΝΔ θα υπερασπιστεί τα δίκαια του έθνους

Βορίδης για Σκοπιανό: Η ΝΔ θα υπερασπιστεί τα δίκαια του έθνους

“Χωρίς κυβερνητική θέση, με συντεταγμένους πίσω από αυτήν όλους τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, η ΝΔ δεν μπαίνει καν σε συζήτηση” τόνισε, για το θέμα του ονόματος της πΓΔΜ, ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ Μάκης Βορίδης σε συνέντευξή του σε εφημερίδα. Είπε ότι η ΝΔ και στο συγκεκριμένο ζήτημα θα εμφανιστεί ενωμένη, συντεταγμένη και θα υπερασπιστεί τα δίκαια του έθνους, “τίποτα λιγότερο από αυτό”.

Ο κ. Βορίδης είπε ότι σαφώς όσοι βουλευτές της ΝΔ επιθυμούν μπορούν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο ή να υπογράψουν κείμενο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας θεωρώντας, ταυτόχρονα, ότι τα συλλαλητήρια αυτά βοηθούν τη χώρα. “Είναι σπουδαίο και συγκινητικό να παρακινούν οι πολίτες τους αντιπροσώπους τους να τηρήσουν μια περήφανη και σθεναρή στάση – δίνει κουράγιο σε όλους μας” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λέγοντας ότι κάθε ημέρα παραμονής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση είναι “μια χαμένη ημέρα για την πατρίδα”, ο κ. Βορίδης είπε ότι “οι εκλογές θα έπρεπε να έχουν γίνει χθες”, εκτιμώντας ότι “εντός του 2018 θα διαμορφωθούν συνθήκες αντικειμενικές, κοινωνικές, εθνικές και πολιτικές πιέσεις που θα τη σύρουν σε εκλογές”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Το 2018 θα είναι έτος εκλογών και πολιτικής ανατροπής” είπε ο κ. Βορίδης προσθέτοντας ότι η ΝΔ θα λάβει καθαρή κυβερνητική εντολή. Επίσης, είπε ότι η ΝΔ έχει καταστήσει σαφές για τις εκλογές της τοπικής Αυτοδιοίκησης ότι πρέπει να διεξαχθούν με το υφιστάμενο εκλογικό σύστημα στην ημερομηνία που έχει καθοριστεί, ενώ, ερωτηθείς σχετικά, απάντησε ότι το κόμμα δεν έχει ακόμα ξεκινήσει καμία συζήτηση για πρόσωπα που θα προτείνει στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.