ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Βολές» Β. Κικίλια σε Ν. Κοτζιά: «Είναι υπό την επήρεια της προσωπικής του έπαρσης» (φωτό)

«Βολές» Β. Κικίλια σε Ν. Κοτζιά: «Είναι υπό την επήρεια της προσωπικής του έπαρσης» (φωτό)

Το «μπρα-ντε-φερ» ανάμεσα στον τομεάρχη Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλη Κικίλια και του υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

“Ο κ Κοτζιάς είναι υπό την επήρεια της προσωπικής του έπαρσης” ανέφερε με ανάρτησή του στο Τwitter ανταπαντώντας στην άκρως αιχμηρή διαρροή κύκλων του υπουργού εξωτερικών ότι «Ίσως βρίσκεται υπό την επήρεια του υπερβάλλοντος αντιπολιτευτικού ζήλου της παράταξής του».

Συγκεκριμένα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έγραψε; Ο κ. Κοτζιάς είναι υπό την επήρεια της προσωπικής του έπαρσης.

Διαπραγματεύεται μυστικά, αντίθετα στη συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας και το μόνο που έχει μέχρι στιγμής να επιδείξει είναι μια κόκκινη γραβάτα στον κ. Ερντογάν. Δεν το λες και Good Diplomacy. Ε;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εχθές οι κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών είχαν αναφέρει: «Αν με τον όρο «μπακαλόχαρτα»- επισήμαναν κύκλοι του ΥΠΕΞ- ο κ. Κικίλιας εννοεί κείμενα που έχουν εκπονηθεί με ιδιαίτερη επιμέλεια από υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Εξωτερικών με υψηλή επαγγελματική και επιστημονική κατάρτιση, τότε λυπούμαστε για την έλλειψη κρίσης του. Ίσως βρισκεται υπό την επήρεια του υπερβάλλοντος αντιπολιτευτικού ζήλου της παράταξής του. «Επήρεια» είναι μάλιστα μια λέξη που οφείλει να εμπεδώσει, ιδιαίτερα εφόσον προτίθεται να επανέλθει με ερώτηση επί θεμάτων θαλασσίων ζωνών…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.