ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κ. Μητσοτάκης: «Στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα, ιδιαίτερα στον πρωτογενή τομέα»

Κ. Μητσοτάκης: «Στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα, ιδιαίτερα στον πρωτογενή τομέα»

Στη δέσμευση πως η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει την επιχειρηματικότητα με ιδιαίτερη έμφαση στον πρωτογενή τομέα, προχώρησε ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πραγματοποίησε τη δήλωση αυτή από τα Μέγαρα, όπου και βρίσκεται και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει κουβέντες με αρκετούς κατοίκους και ιδιοκτήτες καταστημάτων.

Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στην πόλη των Μεγάρων και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς κατοίκους αλλά και καταστηματάρχες. Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως μία σειρά από νέες επιχειρήσεις και ομάδες παραγωγών παλεύουν κόντρα στη γραφειοκρατία και στην υπερβολική φορολογική επιβάρυνση για να διαπρέψουν επιχειρηματικά.

Όπως σημείωσε, δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας είναι να στηρίξει την επιχειρηματικότητα ειδικά στον πρωτογενή τομέα ο οποίος και αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για την Ελλάδα, με συγκεκριμένα φορολογικά κίνητρα και με αποδέσμευση πόρων από το πρόγραμμα γεωργικής ανάπτυξης που, δυστυχώς, όπως είπε, λιμνάζουν λόγω της ανικανότητας της σημερινής κυβέρνησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για τη χώρα μας, θα στηριχθεί από τη Νέα Δημοκρατία, έτσι ώστε να μπορέσουν περισσότεροι νέοι άνθρωποι να γυρίσουν στη γη τους, να παράγουν, να αξιοποιήσουν τη γνώση τους, να ενσωματώσουν στην παραγωγή τους τη σύγχρονη τεχνολογία, για να μπορέσουν τα ελληνικά μας προϊόντα να γίνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικά» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.