ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πόλεμος της εφημερίδας «Δημοκρατία » με Μ.Σπυράκη και ΝΔ – Την κατηγορούν για «συγχνωτισμό» με Ακη

Πόλεμος της εφημερίδας «Δημοκρατία » με Μ.Σπυράκη και ΝΔ – Την κατηγορούν για «συγχνωτισμό» με Ακη

Πόλεμος ανάμεσα στην εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, και την εφημερίδα «Δημοκρατία», η οποία έχει την μεγαλύτερη κυκλοφορία στις εφημερίδες της κεντροδεξιάς-δεξιάς παράταξης.

Το κύριο θέμα της εφημερίδας σχετικά με το «απέραντο φρενοκομείο της ΝΔ» στο φύλλο της Παρασκευής, προκάλεσε την οργή της Σπυράκη, η οποία έκανε λόγο για «Δούρειο Ίππο του ΣΥΡΙΖΑ».

Η απάντηση ήρθε από την εφημερίδα, με την οποία υπενθυμίζεται «στους πολίτες που στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία τον πόλεμο που έκανε η κα. Σπυράκη», ως δημοσιογράφος, «στο κόμμα μέσα από τα παράθυρα του Mega».

Τα πράγματα όμως δεν έμειναν εκεί, αφού στο σημερινό πρωτοσέλιδο η εκλεκτή του Κυριάκου Μητσοτάκη περιγράφεται από την εφημερίδα -ως αλαζονική διπλοθεσίτισσα- φιγουράρει ως ΣπυρΑΚΗ, με το «πράσινο» παρελθόν της, τη σχέση της με τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τη θητεία της στο Mega, να έχουν την τιμητική τους.

Μετά και το σημερινό πρωτοσέλιδο η ΝΔ έβγαλε ανακοίνωση στην οποία χαρακτηρίζει εκ νέου την εφημερίδα ως «Δούρειο Ίππο» του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Επειδή η εφημερίδα «Δημοκρατία», όπως προκύπτει από το σημερινό πρωτοσέλιδό της, παραδόξως εξέλαβε ως προσωπικές τις χθεσινές δηλώσεις της Εκπροσώπου Τύπου και Ευρωβουλευτή κυρίας Μαρίας Σπυράκη, η Νέα Δημοκρατία διευκρινίζει:

«Η εφημερίδα “Δημοκρατία”, που διατείνεται ότι υποστηρίζει την Κεντροδεξιά Παράταξη, δεν είναι τίποτε άλλο από έναν Δούρειο Ίππο του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εκδότες της άλλωστε όχι μόνον έχουν προνομιακές σχέσεις με κυβερνητικά στελέχη, αλλά δεν διστάζουν να τις εκθέσουν και σε δημόσια θέα, με κοινές εξόδους τους τα βράδια με Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πολίτες που στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να γνωρίζουν τον πραγματικό ρόλο του συγκεκριμένου εκδοτικού συγκροτήματος. Όχι μόνον υποθάλπει τα έργα και τις ημέρες της σημερινής Κυβέρνησης, αλλά συχνά πυκνά προπαγανδίζει απόψεις ακόμη και της Χούντας.

Με απλά λόγια η “Δημοκρατία” όχι μόνο δεν στηρίζει τον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας να φύγει η χειρότερη Κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης, αλλά τον υπονομεύει διαρκώς, εκτελώντας πιστά όσα της επιτάσσει η ανίερη συμμαχία της με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.