ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βολές Χατζηδάκη κατά Τσίπρα: Να απαντήσει αν βρίσκεται στο τραπέζι το «Μακεδονία του Ίλιντεν»

Βολές Χατζηδάκη κατά Τσίπρα: Να απαντήσει αν βρίσκεται στο τραπέζι το «Μακεδονία του Ίλιντεν»

Επιτομή του Σκοπιανού αλυτρωτισμού χαρακτηρίζει ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης την πρόταση «Μακεδονία του Ίλιντεν» στην ονομασία της ΠΓΔΜ, ενώ καλεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Σε δήλωσή του, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε πως η αξιωματική αντιπολίτευση μέσω του προέδρου της, κάλεσε χθες δύο φορές τον Πρωθυπουργό να πει ξεκάθαρα αν εξακολουθεί να συζητά το όνομα «Μακεδονία του Ίλιντεν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο κ. Τσίπρας έκανε και τις δύο φορές ότι δεν άκουσε. Η σιωπή του γεννά στους Έλληνες την εύλογη ανησυχία ότι η απαράδεκτη αυτή πρόταση, που αποτελεί την επιτομή του Σκοπιανού αλυτρωτισμού, βρίσκεται ακόμη στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων», συμπληρώνει ο κ. Χατζηδάκης και καταλήγει: «Ο κ. Τσίπρας οφείλει να απαντήσει σήμερα και ξεκάθαρα στην ερώτηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.