ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Β.Κικίλιας: «Αντάλλαξε τη Μακεδονία με την υπουργική καρέκλα ο Π.Καμμένος»

Β.Κικίλιας: «Αντάλλαξε τη Μακεδονία με την υπουργική καρέκλα ο Π.Καμμένος»

Σκληρές δηλώσεις Βασίλη Κικίλια για Πάνο Καμμένο στον ΣΚΑΙ

“Η σημερινή παράσταση του κ. Καμμένου θα ήταν φάρσα εάν δεν ήταν τραγωδία και ο κ. Τσίπρας είναι ένας αδύναμος πρωθυπουργός” δήλωσε ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, επισημαίνοντας πως ο υπουργός Άμυνας «έδωσε τη Μακεδονία και κράτησε την καρέκλα».

Ο βουλευτής Α΄ Αθηνών τόνισε ότι «ο κ. Καμμένος είχε την ευκαιρία με την πρόταση μομφής της ΝΔ, να μην περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών που δίνει μεταξύ άλλων τη μακεδονική εθνότητα και τη μακεδονική γλώσσα στους γείτονες» συμπληρώνοντας πως «δεν το έκανε και αυτό του δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα πολιτικής επιβίωσης».

Από την άλλη, επισήμανε ότι «όταν ο εταίρος της κυβέρνησης λέει πως διαφωνεί με μια συμφωνία υψηλής πολιτικής αξίας και ο κ. Τσίπρας δεν έχει το πολιτικό σθένος να τον αποπέμψει», τότε είναι ένας αδύναμος πρωθυπουργός.

Στο ίδιο πλαίσιο αναφέρθηκε στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στις 11 Ιουλίου, όπου από τη μία ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών θα στηρίξουν τη συμφωνία για το Μακεδονικό και από την άλλη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα παρίσταται, αλλά θα διαφωνεί. Ειδικότερα είπε: «Η στάση αυτή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ δεν είναι μια σοβαρή, αλλά επιβλαβής και επιζήμια για τα εθνικά συμφέροντα».

Σχετικά με το εάν ο κ. Καμμένος, εννοεί πραγματικά όσα είπε σήμερα, ο κ. Κικίλιας σχολίασε πως «εάν εννοούν όσα λένε, είναι θέμα χρόνου να πέσει αυτή η κυβέρνηση και να λυτρωθεί η χώρα. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι θεατρίνοι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ό,τι και να κάνουν, όση λάσπη και εάν πετάξουν, ο ελληνικός λαός θα δώσει εμφατικά την απάντηση στις εκλογές» συμπλήρωσε ο κ. Κικίλιας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.