ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κ.Κυρανάκης: Επίθεση σε Π.Μοσκοβισί

Κ.Κυρανάκης: Επίθεση σε Π.Μοσκοβισί

Επίθεση σε κυβέρνηση και στον Επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί εξαπέλυσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κυρανάκης μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή

«Ο Π. Μοσκοβισί -ανέφερε- είπε πράγματα που δεν ισχύουν, όπως ότι βγαίνουμε από το μνημόνιο. Θέλει να είναι υποψήφιος με το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα για την προεδρία της Κομισιόν και χρειάζεται τη στήριξη του Α. Τσίπρα. Κατηγορούμε τον Επίτροπο ότι κάνει πλάτες στην κυβέρνηση παίζοντας προσωπικά του πολιτικά παιχνίδια».

Ο κ. Κυρανάκης θύμισε ότι η ΝΔ καταψήφισε το μέτρο μείωσης των συντάξεων από 1/12019 και πρόσθεσε: «Το τι θα κάνουμε με το ασφαλιστικό θα σας το πούμε όταν πάρουμε στα χέρια μας τα στοιχεία και κάνουμε αναλογιστική μελέτη. Θα μειώσουμε δραστικά τις ασφαλιστικές εισφορές για να προσληφθεί καινούργιος κόσμος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα χαρούμε να μην περικοπούν οι συντάξεις, πόσο μάλλον να αυξηθούν. Δεν αντέχουμε όμως την κοροϊδία ούτε από την κυβέρνηση ούτε από τον Μοσκοβισί». Σε σχέση με τη στήριξη της κυβέρνησης από την Α. Μέρκελ ο κ. Κυρανάκης υποστήριξε ότι αυτή οφείλεται αποκλειστικά στην προθυμία του κ. Τσίπρα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της για το προσφυγικό. «Ακόμη και αν η ΝΔ πετύχει αυτοδυναμία θα αναζητήσει συνεργασίες» τόνισε ο κ. Κυρανάκης και κάλεσε τον Γ. Ραγκούση «να μιλά λιγότερο και να ακούει περισσότερο τον κόσμο γιατί το 2% που πήρε στη μάχη για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ δείχνει ότι η πολιτική του δράση είναι δυσανάλογη σε σχέση με την ανταπόκριση του κόσμου στην πρότασή του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.