ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άδωνις Γεωργιάδης: «Από τις συντάξεις θα κριθεί ο χρόνος των εκλογών»

Άδωνις Γεωργιάδης: «Από τις συντάξεις θα κριθεί ο χρόνος των εκλογών»

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή εξέφρασε την άποψη ότι οι εκλογές θα κριθούν από τη μείωση των συντάξεων.

«Ο χρόνος των εκλογών είναι συνδεδεμένος με τη μείωση των συντάξεων. Αν ο Α. Τσίπρας δεν πάρει την αναβολή της περικοπής, τότε θα φτάσει τουλάχιστον μέχρι τις ευρωεκλογές. Διαφορετικά, θα τις κάνει πριν το τέλος της χρονιάς».

Υποστήριξε επίσης ότι «ο κ. Τσίπρας είναι σε συνεννόηση με τον κ. Καμμένο. Όταν αποφασίσουν να κάνουν εκλογές τότε θα έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή για να φύγουν οι ΑΝΕΛ και να κάνουν τους σκληρούς». Κατά τον κ. Γεωργιάδη, ο Επίτροπος Μοσκοβισί συνέδεσε το θέμα με τα έσοδα ενώ είναι ψηφισμένο ως διαρθρωτικό μέτρο. Πιστεύω αν ακυρωθεί το μέτρο, εύκολα θα δημιουργηθεί η εντύπωση ότι η Ελλάδα γυρίζει στα παλιά. Είμαι κατά της περικοπής των συντάξεων και δεν την έχω ψηφίσει». Σε σχέση με το μακεδονικό, ο κ. Γεωργιάδης είπε επίσης ότι «το δημοψήφισμα για το μακεδονικό θα είναι οι εκλογές. Η ζημιά έχει ήδη συμβεί. Από τη στιγμή που τα Σκόπια μπαίνουν στο ΝΑΤΟ το θέμα έχει λήξει. Κατά τα άλλα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι «δεν υπάρχει χώρος για κόμμα δεξιά της ΝΔ. Όλες οι προσπάθειες για κάτι τέτοιο έχουν αποτύχει. Δεν είναι ακροδεξιός ο κ. Φραγκούλης Φράγκος. Τον εκτιμώ ιδιαίτερα».

Εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δεξιά της Ευρώπης λέγοντας: «Για ένα μεγάλο διάστημα η Ευρώπη ήταν εξαιρετικά αριστερόστροφη. Τώρα υπάρχει δεξιά στροφή. Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ κινείται δεξιότερα του παλιού, το ίδιο και το ΠΑΣΟΚ. Είναι εξαιρετικά θετικό ότι η Ευρώπη στρέφεται δεξιότερα. Επιτέλους η Ευρώπη λογικεύεται. Η Ευρώπη σοσιαλκρατούταν γι’ αυτό δεν προχώρησε η οικονομία και η ανταγωνιστικότητα».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υπερασπίστηκε την Ντόρα Μπακογιάννη για την παρουσία της στην Άγκυρα: «Τι σχέση έχει μία επίσημη επίσκεψη του Τούρκου προέδρου στην Ελλάδα με την παρουσία της κας Μπακογιάννη στην τελετή ορκωμοσίας του; Μη συγκρίνετε μήλα με πορτοκάλια. Δεν ήταν επίσημη η αποστολή της, έγινε μετά από πρόσκληση που της απηύθυνε ο Ερντογάν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως προς το μεταναστευτικό-προσφυγικό ο κ. Αδ. Γεωργιάδης τόνισε τα εξής: “Η ιδέα ότι θα αφήσουμε ανεξέλεγκτα τα σύνορά μας είναι ανόητη. Η Ευρώπη θα διαλυθεί αν επιμείνει σ αυτή τη γραμμή. Λογικό είναι να υπάρξουν δυνάμεις στην Ευρώπη που θα ζητούν αυστηροποίηση της μεταναστευτικής πολιτικής. Ο Μακρόν πήρε θέση υπέρ των κλειστών κέντρων κράτησης. Η Αμυγδαλέζα του Σαμαρά γίνεται κεντρική επιλογή του Μακρόν. Φασίστας και ο Μακρόν; Για να μη λέμε μόνο για τον Σαλβίνι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.