Ανακοίνωση ΝΔ για ένταξη Γ.Κατσιαντώνη: «Θα ενισχύσει την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας»

Ανακοίνωση ΝΔ για ένταξη Γ.Κατσιαντώνη: «Θα ενισχύσει την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας»

Με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία επιβεβαιώνει και επίσημα πλέον την ένταξη του ανεξάρτητου βουλευτή Γιώργου Κατσιαντώνη στις τάξεις του κόμματος.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης προσχώρησε σήμερα στη Νέα Δημοκρατία αφού συναντήθηκε με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη στις 12:00 στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς.

«Ο κ. Κατσιαντώνης θα ενισχύσει την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας συμβάλλοντας στο μεταρρυθμιστικό της σχέδιο για την ανάταξη της χώρας», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του κόμματος.

Υπενθυμίζεται οτι ο Κ. Κατσιαντώνης είχε εκλεγεί στον νόμο Λάρισας με την Ένωση Κεντρώων από την οποία αποχώρησε τον περασμένο Απρίλιο. Με την συγκεκριμένη προσθήκη η ΝΔ αυξάνει την δύναμή της σε 77 βουλευτές.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε σήμερα με τον ανεξάρτητο βουλευτή Λάρισας, κ. Γιώργο Κατσιαντώνη.

Ο κ. Κατσιαντώνης θα ενισχύσει την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας συμβάλλοντας στο μεταρρυθμιστικό της σχέδιο για την ανάταξη της χώρας.

Ο κ. Μητσοτάκης καλωσόρισε τον κ. Κατσιαντώνη στη Νέα Δημοκρατία και με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής, θα γνωστοποιήσει εντός της ημέρας ότι ο βουλευτής εντάσσεται στο εξής στην Κοινοβουλευτική της Ομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.