ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στο αρχείο η υπόθεση της offshore του Α.Γεωργιάδη

Στο αρχείο η υπόθεση της offshore του Α.Γεωργιάδη

Η Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής έθεσε ομόφωνα στο αρχείο την υπόθεση για τη συμμετοχή του Αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη σε offshore εταιρεία της Κύπρου.Εξώδικα προανήγγειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Το θέμα είχε έρθει στην επικαιρότητα μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας Documento η οποία ανέφερε ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης είχε offshore εταιρεία στην Κύπρο μέχρι το 2016.

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης είχε δηλώσει ότι πρόκειται περί συκοφαντίας και είχε υποστηρίξει πως πράγματι το 2006 είχε συστήσει με έναν συνέταιρο στην Κύπρο μια offshore, η οποία όμως λυθεί σχεδόν αμέσως και όχι πριν το 2007 που εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής.

Η υπόθεση ελέγχθηκε από την Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής και από τα στοιχεία που εστάλησαν από την Κύπρο και προσκομίσθηκαν προέκυψε πως πράγματι η εταιρεία αυτή λειτούργησε περίπου δύο μήνες από τότε που ιδρύθηκε το 2006 και μετά έμεινε ανενεργή. Η Επιτροπή Πόθεν Έσχες που συνεδρίασε σήμερα, εξέτασε το θέμα και ομόφωνα την έθεσε στο Αρχείο, σημειώνοντας μόνο την τυπική παράλειψη ότι ίσως ο βουλευτής θα έπρεπε να το είχε αναφέρει.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσω tweet προαναγγέλει ότι αύριο πάνε στους συκοφάντες τα εξώδικα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.