ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΝΔ για μεταγωγές Κουφοντίνα-Ξηρού: «Υπάρχουν άνθρωποι στο ΣΥΡΙΖΑ που θεωρούν τον Κουφοντίνα νέο Καραϊσκάκη!»

ΝΔ για μεταγωγές Κουφοντίνα-Ξηρού: «Υπάρχουν άνθρωποι στο ΣΥΡΙΖΑ που θεωρούν τον Κουφοντίνα νέο Καραϊσκάκη!»

«Καθαρά κυβερνητική απόφαση» ήταν η μεταγωγή του Κουφοντίνα στις Αγροτικές Φυλακές Λάρισας και του Ξηρού στις Φυλακές Χαλκίδας, σύμφωνα με τον αν. τομεάρχη Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραγκούνη.

Σε συνέντευξή του ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας θεωρεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας με τις μεταγωγές αυτές «κλείνει το μάτι» σε ένα μέρος του ιστορικού εκλογικού του ακροατηρίου, καθώς επιχειρεί να ξαναπαίξει πολιτική πρέφα με αριστερά σημαδεμένα χαρτιά.

«Μην κοροϊδευόμαστε. Υπάρχουν άνθρωποι στο ΣΥΡΙΖΑ, όχι πολλοί η αλήθεια είναι, που πραγματικά θεωρούν τον Κουφοντίνα νέο Καραϊσκάκη!», τονίζει.

Όσον αφορά τις προοπτικές που ανοίγονται για την ελληνική Οικονομία μετά τις 20 Αυγούστου, απαριθμώντας αποκαρδιωτικά στοιχεία της ελληνικής πραγματικότητας σημειώνει: «Η Ελλάδα έχει χάσει το 25% του ΑΕΠ της. Οι συντάξεις της εποχής Κατρούγκαλου είναι της τάξεως των 300 ευρώ και οι συντάξεις χηρείας δεν φτάνουν ούτε για μερικές επισκέψεις σε ταχυφαγείο».

Με αφορμή τις πρόσφατες πυρκαγιές ο κ. Καραγκούνης αναρωτήθηκε εάν ο πρωθυπουργός, «που έκανε λάθος σε όλες του τις επιλογές τότε, θα κάνει το σωστό σε όλες του τις επιλογές τώρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, για τις προτεραιότητες της ΝΔ στη Δικαιοσύνη είπε ότι η επόμενη κυβέρνηση θα ολοκληρώσει το έργο της ηλεκτρονικής Δικαιοσύνης (e-justice). Το έργο έπρεπε να είχε παραδοθεί ήδη από τον Οκτώβριο του 2015, αλλά η ανικανότητα της κυβέρνησης και σε αυτόν τον τομέα, έχει οδηγήσει την υλοποίησή του να παίρνει συνεχείς παρατάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.