«Το χαρμόσυνο συμβάν να είναι απαρχή θετικών εξελίξεων» δηλώνει ο Μητσοτάκης για τους στρατιωτικούς μαζί με ευχές του

«Το χαρμόσυνο συμβάν να είναι απαρχή θετικών εξελίξεων» δηλώνει ο Μητσοτάκης για τους στρατιωτικούς μαζί με ευχές του

Τη Θεία Λειτουργία για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο μοναστήρι της Αγίας Τριάδος, στο Ακρωτήρι Χανίων, παρακολούθησε σήμερα Τετάρτη 15 Αυγούστου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα για την Ορθοδοξία, για τον Ελληνισμό, για όλους τους Έλληνες απανταχού της γης.
Μια μέρα που αντλούμε δύναμη από την εσωτερική μας πίστη για να ατενίζουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ειδικά το φετινό καλοκαίρι, μετά τις πρόσφατες τραγωδίες, αυτή η εσωτερική ανάγκη είναι ακόμα πιο έντονη.
Ακόμα πιο έντονη, όχι μόνο για όσους βίωσαν την τραγωδία στο Μάτι από πρώτο χέρι, αλλά για όλες τις Ελληνίδες και για όλους τους Έλληνες που συγκλονιστήκαμε από αυτή την ανείπωτη τραγωδία. Αλλά μέσα σε αυτό το ζοφερό καλοκαίρι, ήρθε το χαρμόσυνο, το πολύ ευχάριστο νέο της απελευθέρωσης των δυο αξιωματικών μας. Ένα νέο το οποίο μας γέμισε όλους με χαρά, με αισιοδοξία και με συγκίνηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θέλω και πάλι, και με την ευκαιρία αυτή, να συγχαρώ πραγματικά από καρδιάς τους δύο αξιωματικούς μας αλλά και τις οικογένειες τους για το κουράγιο, τη λεβεντιά, και την αυτοπεποίθηση που έδειξαν αυτούς τους πέντε μήνες αυτής της μεγάλης ταλαιπωρίας. Και εύχομαι πραγματικά αυτό το χαρμόσυνο συμβάν να είναι η απαρχή άλλων νέων θετικών εξελίξεων για την πατρίδα μας που θα μας ξαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη μας και θα αποδείξουμε, με αυτό τον τρόπο, στους εαυτούς μας ότι πραγματικά αξίζουμε καλύτερα. Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.