ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κ.Χατζηδάκης: «Τι λένε όλοι οι Έλληνες που ξέρουν ότι το Υπερταμείο θα είναι εδώ μέχρι το 2115;»

Κ.Χατζηδάκης: «Τι λένε όλοι οι Έλληνες που ξέρουν ότι το Υπερταμείο θα είναι εδώ μέχρι το 2115;»

«Τι λένε όλοι οι Έλληνες που ξέρουν ότι το Υπερταμείο θα είναι εδώ μέχρι το 2115» τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης.

Κριτική στην κυβέρνηση την οποία κατηγόρησε πως πανηγυρίζει για την έξοδο από το πρόγραμμα την ώρα που έχει δεσμευτεί με σκληρά μέτρα για πολλά ακόμα χρόνια άσκησε ο Κωστής Χατζηδάκης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως «οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πανηγυρίζουν αλλά δεν ξέρω τι θα λένε οι μισθωτοί που θα χάσουν ένα μισθό από τη μείωση του αφορολόγητου. Τι θα λένε οι συνταξιούχοι που κινδυνεύουν να χάσουν από μία έως τρεις συντάξεις. Τι θα λένε οι φορολογούμενοι που θα είναι στην πίεση για πολλά χρόνια με τα υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα. Τι λένε όλοι οι Έλληνες που ξέρουν ότι το Υπερταμείο θα είναι εδώ μέχρι το 2115, για ακόμα 97 χρόνια», προσθέτοντας πως στο συγκεκριμένο ζήτημα δεν χρειάζεται κανείς να αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση. «Την αντιπολιτεύεται η ίδια η πραγματικότητα. Αυτά που βιώνουν και θα βιώνουν οι Έλληνες πολίτες. Ας κάνει, λοιπόν, όποια πανηγύρια θέλει ο πρωθυπουργός. Θα είναι εις βάρος του», είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηδάκη η κυβέρνηση κατάφερε την ώρα που η χώρα έβγαινε στο ξέφωτο «να γυρίσει τη χώρα προς τα πίσω, να οδηγηθούν στο 3ο μνημόνιο το καλοκαίρι του ‘15, με τη δική τους υπογραφή, και τώρα να καταλήξουμε σε ένα άτυπο 4ο μνημόνιο με τα γνωστά μέτρα για μισθωτούς συνταξιούχους κ.λπ. Δύο μνημόνια μας φόρτωσαν, λοιπόν! Και οι φτωχοί πλήρωσαν τη νύφη» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.