ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΝΔ για τις αποκαλύψεις Μαρινάκη: «Η σιωπή του Μαξίμου αποκαλύπτει την ενοχή τους»

ΝΔ για τις αποκαλύψεις Μαρινάκη: «Η σιωπή του Μαξίμου αποκαλύπτει την ενοχή τους»

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Νέα Δημοκρατία και το Μέγαρο Μαξίμου, μετά τις αποκαλύψεις του εφοπλιστή και ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού Ευάγγελου Μαρινάκη, ότι ο Νίκος Παππάς- μεταφέροντάς του την επιθυμία του Αλέξη Τσίπρα- του ζήτησε να χρηματοδοτήσει τον Χρήστο Καλογρίτσα, ώστε να αποκτήσει άδεια για τηλεοπτικό κανάλι στην υπηρεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι αποκαλύψεις του γνωστού επιχειρηματία έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την κυβέρνηση, ενώ η ΝΔ ζήτησε να δοθούν απαντήσεις και εξηγήσεις για τα ραντεβού του Νίκου Παππά με τον Ευάγγελο Μαρινάκη και για το αίτημα να χρηματοδοτηθεί ο επιχειρηματίας Καλογρίτσας. Το Μέγαρο Μαξίμου απαντώντας κατηγόρησε τον Ευάγγελο Μαρινάκη ότι είναι ο πραγματικός αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και ότι έχει αφιερώσει τα έντυπά του στον πόλεμο εναντίον της αριστεράς. Ωστόσο, απάντηση για τα ραντεβού Παππά με τον κ. Μαρινάκη για το κανάλι του Καλογρίτσα δεν έδωσε.

ΝΔ: Η σιωπή του Μαξίμου επιβεβαιώνει την ενοχή τους

Πηγές της ΝΔ, σχολιάζοντας ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού για τις δηλώσεις Β. Μαρινάκη, αναφέρουν τα εξής: «Το Μέγαρο Μαξίμου που κατηγορούσε συλλήβδην επιχειρηματίες και πολιτικούς αντιπάλους, αποδεικνύεται ότι μονίμως συνομιλεί εξυπηρετεί και διαπλέκεται με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα. Η σιωπή των κ. Τσίπρα και Παππά απέναντι στις σημερινές καταγγελίες, απλά επιβεβαιώνει την ενοχή τους».

ΝΔ: Ισχύουν αυτά που είπε ο κ. Μαρινάκης η όχι;

Νωρίτερα, η ΝΔ είχε εκδώσει την εξής ανακοίνωση:

«Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης που επιβεβαίωσε και σήμερα τις στενές σχέσεις του με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα στα πρώτα χρόνια της διακυβέρνησής του, προέβη σήμερα σε μια πολύ συγκεκριμένη καταγγελία. Είπε, ότι το 2016 ο Νίκος Παππάς του μετέφερε αίτημα του κ. Τσίπρα να δανείσει 20,5 εκατ. ευρώ στον κ. Καλογρίτσα προκειμένου να αποκτήσει τηλεοπτική άδεια. Ανέφερε, επίσης, ότι στην προσπάθεια της κυβέρνησης να ελέγξει τα ΜΜΕ, του ζητήθηκε να τοποθετήσει στον ΔΟΛ διευθυντές της αρεσκείας του Μαξίμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ρωτάμε ευθέως τους κ. Τσίπρα και Παππά: Ισχύουν αυτά που είπε ο κ. Μαρινάκης, ναι ή όχι;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.