Φ.Γεννηματά: «Σπουδαία επιτυχία της σοσιαλδημοκρατίας το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ισπανία»

Φ.Γεννηματά: «Σπουδαία επιτυχία της σοσιαλδημοκρατίας το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ισπανία»

«Επιβεβαιώνει την κυριαρχία του αδερφού σοσιαλιστικού κόμματος PSOE υπό την ηγεσία του Pedro Sanchez στον χώρο της αριστεράς και διαψεύδει τις δημοσκοπήσεις» αναφέρει στη δήλωσή της η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Τα συγχαρητήριά της στον επικεφαλής του Σοσιαλιστικού κόμματος στην Ισπανία για την επίδοσή του στις εκλογές της Κυριακής εξέφρασε με δήλωσή της η Φώφη Γεννηματά τονίζοντας ότι «επιβεβαιώνει την κυριαρχία του αδερφού σοσιαλιστικού κόμματος PSOE υπό την ηγεσία του Pedro Sanchez στον χώρο της αριστεράς».

Παράλληλα εκφράζει την ελπίδα της «οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας να καταφέρουν να συνεννοηθούν αυτή τη φορά ώστε η Ισπανία να βγει από το πολιτικό αδιέξοδο και την αβεβαιότητα που βλάπτει τόσο την ίδια όσο και την Ευρώπη σε αυτή την κρίσιμη, ιστορική καμπή». 

Η δήλωση της προέδρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έχει ως εξής:

Το αποτέλεσμα των επαναληπτικών εκλογών στην Ισπανία επιβεβαιώνει την κυριαρχία του αδερφού σοσιαλιστικού κόμματος PSOE υπό την ηγεσία του Pedro Sanchez στον χώρο της αριστεράς και διαψεύδει τις δημοσκοπήσεις που  προέβλεπαν την υποχώρησή του στην τρίτη θέση. Στην πραγματικότητα το PSOE ενισχύεται σε σχέση με τις εκλογές του περασμένου Δεκεμβρίου, γεγονός που αποτελεί σπουδαία επιτυχία της σοσιαλδημοκρατίας υπό τις δύσκολες πολιτικές συνθήκες στη χώρα. 

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη συγχαίρει τον Pedro Sanchez και το PSOE για την δύσκολη μάχη που έδωσε ενάντια στην σκληρή νεοφιλελεύθερη δεξιά της ύφεσης και της φτωχοποίησης και τη λαϊκιστική ακροαριστερά της μεγάλης αυταπάτης και των ψευδαισθήσεων. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ευχόμαστε, οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας να καταφέρουν να συνεννοηθούν αυτή τη φορά ώστε η Ισπανία να βγει από το πολιτικό αδιέξοδο και την αβεβαιότητα που βλάπτει τόσο την ίδια όσο και την Ευρώπη σε αυτή την κρίσιμη, ιστορική καμπή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.