To σχόλιο του ΠΑΣΟΚ για τις προτάσεις του Α.Τσίπρα

To σχόλιο του ΠΑΣΟΚ για τις προτάσεις του Α.Τσίπρα

Το δικό του σχόλιο έκανε το ΠΑΣΟΚ για τις προτάσεις του Αλέξη Τσίπρα για την Νέα Μεταπολίτευση.

Μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter έκανε λόγο για εικονική πραγματικότητα του πρωθυπουργού βάζοντας μια φωτογραφία του από το πρόσφατο ταξίδι στη Κίνα όταν είχε βάλει τα αντίστοιχα γυαλιά.

Νωρίτετα, το ΠΑΣΟΚ και ο τομέας Οικονομικών είχε βγάλει και ανακοίνωση αναφέροντας:

Οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής που ανακοίνωσε το Υπ. Οικονομικών για τον ΕΝΦΙΑ αποδεικνύουν ότι στην Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όλα γίνονται στο πόδι αγνοώντας τις συνέπειες.

-Η απόσυρση υπουργικής τροπολογίας λίγο μετά την κατάθεση της προδίδει σύγχυση και προχειρότητα.

-Οι γενικόλογες διαψεύσεις για τις υπέρογκες αυξήσεις σε εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενους δείχνουν ιδεοληψία και επικίνδυνη άγνοια.

-Η προσωρινή(;) εξαίρεση των αγροτεμαχίων από τον συμπληρωματικό ΕΝΦΙΑ είναι αποτέλεσμα πανικού μπροστά στις σφοδρές αντιδράσεις των αγροτών που εξοντώνονται με το φορολογικό Τσακαλώτου-Αλεξιάδη και το φόρο-ασφαλιστικό Κατρούγκαλου.

Το ΠΑΣΟΚ πρώτο και μόνο είχε επισημάνει πολύ έγκαιρα ότι η συνολική επιβάρυνση της αγροτιάς το 2016 ανέρχεται στο 1 δισ ευρώ, αλλά η Κυβέρνηση άλλα ισχυριζόταν.

-Όσο για τη «γενναιοδωρία» των 5 δόσεων ο κ Τσακαλωτος οφείλει να θυμάται ότι ο αρχηγός του ονόμαζε τον ΕΝΦΙΑ δήμευση περιουσιών και είχε δεσμευτεί για την άμεση κατάργηση του.

Ο κ Τσίπρας βέβαια είναι σήμερα Πρωθυπουργός και δεν ασχολείται με τέτοια ευτελή ζητήματα όπως ο ΕΝΦΙΑ, τα αφήνει στους πρόθυμους υπουργούς του .

Ο κ Πρωθυπουργός ονειρεύεται τη νέα μεταπολίτευση με επικεφαλής τον ίδιο ίσως γιατί πιστεύει ότι με τη νέα μεταπολίτευση θα δοθεί αμνηστία στις μεγάλες πολιτικές απάτες όπως η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, η 13η σύνταξη και φυσικά το σκίσιμο των μνημονίων.

Στη Δημοκρατία όμως αμνηστία για τις πολιτικές απάτες δίνει μόνον ο λαός και ο Ελληνικός λαός στο σύνολο του αυτές τις μέρες λαμβάνει την υπενθύμιση ότι πρέπει να πληρώσει αυτό που του υποσχέθηκαν να καταργηθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν έρθει η ώρα του θα δώσει στους ψεύτες την απάντηση που τους πρέπει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.