ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΠΑΣΟΚ για εγκαίνια αεροδρομίου: «Η κυβέρνηση αναλώνεται σε φιέστες»

ΠΑΣΟΚ για εγκαίνια αεροδρομίου: «Η κυβέρνηση αναλώνεται σε φιέστες»

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τα εγκαίνια του αεροδρομίου της Πάρου εξαπέλυσε την Παρασκευή το ΠΑΣΟΚ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ αναφέρει πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «αφού με την αρνητική για τα νησιά πολιτική της κατήργησε κάθε ευεργετικό μέτρο Νησιωτικής Πολιτικής σε βάρος της οικονομίας και του επιπέδου ζωής των νησιωτών μας, σπεύδει να εγκαινιάζει έργα άλλων».

Όπως υποστηρίζει, η κυβέρνηση «προσπαθώντας να δικαιολογήσει την αδράνειά της για το βάλτωμα των αναγκαίων έργων υποδομής στα νησιά μας, που οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ μεθοδικά προγραμμάτισαν, σχεδίασαν και δρομολόγησαν εξασφαλίζοντας τις αναγκαίες χρηματοδοτήσεις, εφαρμόζοντας ήδη από το 2000 μια αναπτυξιακή Νησιωτική Πολιτική, αναλώνεται στις φιέστες των εγκαινίων».

«Έτσι η πραγματικότητα της ολοκλήρωσης ενός τόσο σημαντικού έργου συλλογικής προσπάθειας όπου το ΠΑΣΟΚ είχε μεγάλη συμμετοχή στον προγραμματισμό και την υλοποίηση του, έφθασε να ευτελίζεται και να γίνεται αντικείμενο άγριας αντιπαράθεσης μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ» προσθέτει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εκείνο πού μετράει στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι ένα μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε, ιδιαίτερα χρήσιμο για την Πάρο και την Αντίπαρο αλλά και τα γύρω νησιά και καλείται η παρούσα κυβέρνηση με την πολιτική της να αξιοποιήσει τις μεγάλες δυνατότητες του νέου αεροδρομίου της Πάρου», καταλήγει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.