ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Φ.Γεννηματά: Υπενθύμισε την ανάγκη για την απομείωση του χρέους

Φ.Γεννηματά: Υπενθύμισε την ανάγκη για την απομείωση του χρέους

Για τη στήριξή τους απέναντι στον ελληνικό λαό ευχαρίστησε για άλλη μια φορά η Φώφη Γεννηματά τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές, προσερχόμενη στην προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES).

Στη δήλωσή της, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπενθύμισε ταυτόχρονα «την ανάγκη και τη δέσμευση των εταίρων μας για απομείωση του χρέους, που προκύπτει εξάλλου και από την πρόσφατη έκθεση της Κομισιόν που ζητά πρόσθετα μέτρα για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κ. Γεννηματά προϊδέασε ότι στη συνεδρίαση θα καταθέσει σειρά από προτάσεις «για την ασφάλεια, την κοινή αμυντική πολιτική, για το πώς μπορούμε να διασφαλίσουμε τους νέους ανθρώπους και συνεργίες μεταξύ των ευρωπαϊκών νεολαιών, ζητήματα εξαιρετικά σημαντικά για τις δημοκρατικές κοινωνίες, που πρέπει να βρουν μια νέα ισορροπία ανάμεσα στην ελευθερία και την ασφάλεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.