ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αποκαλεί τον Μ.Γιλντιρίμ «πρωθυπουργό μας»!

Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αποκαλεί τον Μ.Γιλντιρίμ «πρωθυπουργό μας»!

O βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ την προσχώρηση του οποίου στην Δημοκρατική Συμπαράταξη είχε ανακοινώσει η Φώφη Γεννηματά τον Ιανουάριο του 2017 μετά τη αποχώρησή του από το «Ποτάμι» αποκάλεσε τον Τούρκο πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ ως «πρωθυπουργό μας» μιλώντας εξ ονόματος της μουσουλμανικής μειονότητας της Δυτ. Θράκης.

Αιτία η πρόσφατη επίσκεψη του Τούρκου πολιτικού σε Αθήνα και Θράκη.

Πιο συγκεκριμένα ο βουλευτής είπε πως αυτό το Ραμαζάνι στην Δυτική Θράκη πέρασε διαφορετικά, πως το διάστημα αυτό που άρχισε με την επίσκεψη του υφυπουργού Εξωτερικών, , συνεχίστηκε με την φιλοξενία του κυρίου Πρωθυπουργού, ενώ όπως είπε σήμερα συναντήθηκαν μετά από πρόσκληση του δήμαρχου του Οσμάνγκαζί Μουσταφά Ντουντάρ και κατέληξε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Καταρχήν ευχαριστώ αυτούς που έγιναν αιτία και μόχθησαν ώστε μετά από 13 χρόνια από τον ερχομό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να έρθει εδώ ο πρωθυπουργός μας. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Κύριο Μουφτή μας (σ.σ. πρόκειται για τον ψευδομουφτή) που στηρίζει τα ιφτάρ που οργανώνονται σε κάθε χωριό με τις προσπάθειες του κόσμου μας».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.