Το ΠΑΣΟΚ για τις δηλώσεις του Α.Τσίπρα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Το ΠΑΣΟΚ για τις δηλώσεις του Α.Τσίπρα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Το ΠΑΣΟΚ σχολίασε τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στην στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

«Μιλώντας διαρκώς σε ελεγχόμενα ακροατήρια, ο κ. Τσίπρας δείχνει με τους «πανηγυρικούς» του να έχει χάσει την αίσθηση της πραγματικότητας. Στην διαδρομή του από το Μέγαρο Μαξίμου στο Μέγαρο Μουσικής τα βρίσκει όλα υπέροχα.

Παντού γελαστά πρόσωπα, άνθρωποι χωρίς προβλήματα, και κάτι… λίγους κατσούφηδες τους αναλαμβάνει…. ο Ρουβίκωνας. Το ότι ο Πρωθυπουργός φαντασιώνεται μια άλλη πραγματικότητα στην χώρα του, είναι εξ ίσου επικίνδυνο με την ανικανότητα και την αδυναμία τόσο την δίκη του, όσο και της Κυβέρνησης του.

Πολύ καλά τα όνειρα θερινής νυκτός, υπάρχει όμως και ο εφιάλτης που βιώνουν η χώρα και οι πολίτες. Αυτή Των φόρων, της ανεργίας, των κομμένων συντάξεων, των διαλυμένων νοσοκομείων, της υποβαθμισμένης παιδείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλλά αυτά είναι πολύ στενάχωρα για τον κ Τσίπρα».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.