Α.Λοβέρδος: «Λίγη συστολή δεν βλάπτει»

Α.Λοβέρδος: «Λίγη συστολή δεν βλάπτει»

Σειρά αντιδράσεων έχει προκαλέσει η αποκάλυψη για τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Γαβρόγλου, πως είχε κάνει χρήση του ευεργετικού διατάγματος 720/70 της δικτατορίας για να μην στρατευθεί ως γεννηθείς στην Κωνσταντινούπολη και ευρισκόμενος στο εξωτερικό για σπουδές.

Εντονότερες ήταν οι αντιδράσεις για την απάντηση του υπουργού Παιδείας, ο οποίος δεν αναφέρει τίποτα για την «ταμπακιέρα» επιβεβαιώνοντας επί της ουσίας το δημοσίευμα.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η δήλωση του κ. Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος χαρακτηρίζει «προκλητική» την απάντηση του κ. Γαβρόγλου.

Η ανακοίνωση του κ. Λοβέρδου:

«Δεν είχαμε σκοπό να εκδώσουμε ανακοίνωση για την περίπτωση του κ. Γαβρόγλου. Είμαστε, άλλωστε, συνηθισμένοι από τους ανθρώπους ενός συγκεκριμένου χώρου που συμβούλευαν κατά καιρούς όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις, να μιλούν για κανόνες που αφορούν στους άλλους και όχι τους ίδιους.

Αλλά η απάντηση του κ. Γαβρόγλου είναι προκλητική. Φτάνει μάλιστα να θεωρεί νίκη για την Ελλάδα την ψήφιση από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ του νόμου του αναχρονισμού, της οπισθοδρόμησης, της γραφειοκρατίας και της ανομίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγη συστολή δεν βλάπτει.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.