ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αποχαιρετά την Ζωή Λάσκαρη

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αποχαιρετά την Ζωή Λάσκαρη

Με μία ιδιαίτερα λυρική ανακοίνωση εξέφρασε τη θλίψη του για τον αιφνίδιο θάνατο της Ζωής Λάσκαρησε ανακοίνωσή του ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Είχε ανέβει πολύ νωρίς στον Όλυμπο η Ζωή Λάσκαρη. Η σκηνή πάνω στην οποία έπαιζε ήταν πολύ πιο απαιτητική από τη θεατρική σκηνή και το κινηματογραφικό πλατό. Ήταν η σκηνή της ίδιας της της ζωής. Ήξερε ότι η γοητεία ξεπερνά την ομορφιά. Ότι η ωριμότητα αφομοιώνει την τραγωδία, αλλά προσκρούει στη μοναξιά. Ήξερε ακόμη ότι το ιδιωτικό πρέπει να αφήνει χώρο στο δημόσιο. Γιαυτό ήταν δημόσιο πρόσωπο, με συγκροτημένη και αυστηρή άποψη. Την αποχαιρετώ ως αγαπημένη φίλη έχοντας στη σκέψη μου αυτά που είπε στην τελευταία κοινή δημόσια συζήτησή μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θερμά συλλυπητήρια στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, τις κόρες της, όλη την οικογένεια της», σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο κ. Βενιζέλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.