ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Γ.Μανιάτης: «Ο χώρος της Κεντροαριστεράς πρέπει να γίνει αυτό που απαιτεί η κοινωνία»

Γ.Μανιάτης: «Ο χώρος της Κεντροαριστεράς πρέπει να γίνει αυτό που απαιτεί η κοινωνία»

Σε συνέντευξή του, ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Γ. Μανιάτης δήλωσε κατηγορηματικά αντίθετος σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο προσέγγισης με τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα τελευταία ανοίγματα της Κουμουνδούρου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με τη σοσιαλδημοκρατία» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι δεν πρέπει κανένας να εμπλακεί σε αυτή τη συζήτηση, διότι «απέναντί μας έχουμε αυτό το εθνικολαϊκιστικό μόρφωμα το οποίο πρέπει να υποστεί στρατηγική ήττα στις επόμενες εκλογές». Συμπλήρωσε πως «όλες αυτές οι σκέψεις ή οι προτάσεις απευθύνονται από μία παράταξη και από στελέχη τα οποία βρίσκονται σε πολιτικό πανικό, διαπιστώνουν ότι έχουν καταρρεύσει κοινωνικά και δημοσκοπικά και προσπαθούν να πιαστούν από τη σανίδα της Σοσιαλδημοκρατίας»

Όσο για την εκλογική στόχευση του νέου προοδευτικού κινήματος, διεμήνυσε πως «ο χώρος της Κεντροαριστεράς και της Σοσιαλδημοκρατίας πρέπει να γίνει αυτό που απαιτεί η κοινωνία. Ο εναλλακτικός πυλώνας διακυβέρνησης της χώρας».

Επανέλαβε την πρότασή του για 13 περιφερειακές τηλεμαχίες και 2 κεντρικά για την ανεργία και τις επενδύσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχω καταθέσει πρόταση να προχωρήσουμε σε ντιμπέιτ στις Περιφέρειες της χώρας. Δεν γίνεται να υπάρχουν μονόλογοι ανάμεσα στους υποψηφίους. Ποιος φοβάται τη δημοκρατία; Ποιός φοβάται τον διάλογο, την κοινωνία;» ανέφερε ο Γιάννης Μανιάτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.