Η Βίκυ Σταμάτη παίρνει διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο

Η Βίκυ Σταμάτη παίρνει διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο

Αίτηση διαζυγίου από τον Άκη Τσοχατζόπουλο κατέθεσε η Βίκυ Σταμάτη, λίγες μόλις ώρες μετά τη νέα καταδίκη της για τις «χρυσές» μίζες των εξοπλιστικών.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος της, η κ. Σταμάτη επικαλείται την ανάγκη να προστατεύσει το ανήλικο παιδί της.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση της κ. Σταμάτη:

«Καταδικάστηκα άδικα δύο φορές από την Δικαιοσύνη, μόνον και μόνον επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου “Τσοχατζοπούλου”. Από τα βάθη της ψυχής μου σπαράζω αλλά ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαρραγεί και ως εκ τούτου έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας με τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι και θα σέβομαι, θαύμασα και θα θαυμάζω.
Αυτό μου το επιβάλλει η διαφύλαξη της ψυχής του ανηλίκου παιδιού μου αλλά και γενικότερα της οικογενειακής ισορροπίας, όση αυτή που έχει απομείνει.
Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στην ωμότητα, την αδικοπραξία του συστήματος, που στυγνά και ολόψυχα μας εκτέλεσε. Η ποινή εκτελέστηκε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.