ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Στο δικαστήριο έμαθε ο Άκης Τσοχατζόπουλος ότι η Βίκυ του ζητά διαζύγιο – Με ταξί … στην φυλακή! (φωτό, βίντεο) (upd)

Στο δικαστήριο έμαθε ο Άκης Τσοχατζόπουλος ότι η Βίκυ του ζητά διαζύγιο – Με ταξί … στην φυλακή! (φωτό, βίντεο) (upd)

Έκπληκτος έμεινε ο άλλοτε ισχυρός ανήρ του ΠΑΣΟΚ, Άκης Τσοχατζόπουλος, όταν έμαθε μέσα στις δικαστικές αίθουσες ότι η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, ζητά διαζύγιο.

Ο πρώην υπουργός έμαθε στο Εφετείο την ανακοίνωση της Βίκυς Σταμάτη και έπαθε κυριολεκτικά σοκ.

Εμφανώς αναστατωμένος, βγήκε έξω και μιλούσε στο τηλέφωνο φωνάζοντας. Για περίπου μία ώρα έμεινε μόνος του στο εδώλιο για να ηρεμήσει.

Κρατούσε το κεφάλι του και αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να δακρύζει. Στο πλευρό του πήγε λίγο αργότερα ο γιος του Αλέξανδρος.

Η Βίκυ Σταμάτη απέφυγε τις δηλώσεις. Προτίμησε μέσα από το δικηγορικό γραφείο που την εκπροσωπεί να γνωστοποιήσει τις επόμενες κινήσεις της. Η πρώτη, το διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2004 στο Παρίσι.

Μόλις μια μέρα αφού ο Άκης Τσοχατζόπουλος έμαθε πως θα πρέπει να επιστρέψει στη φυλακή, η σύζυγός του ανακοίνωσε την απόφασή της να χωρίσουν. Να βάλει τέλος στο γάμο της με τον άνδρα «τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι και θα σέβομαι, θαύμασα και θα θαυμάζω».

«Καταδικάστηκα άδικα δυο φορές από τη Δικαιοσύνη, μόνον και μόνον επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου «Τσοχατζοπούλου»», αναφέρει αρχικά η Βίκυ Σταμάτη. Σπαράζει, τονίζει, για την απόφασή της. Αλλά σημειώνει πως «ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαρραγεί».

Όπως τονίζει, όλα γίνονται για το ανήλικο παιδί τους. «Έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας».

H «ψυχρή» συνάντηση στο Εφετείο

Στο δικαστήριο – Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων – εμφανίστηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης η Βίκυ Σταμάτη η οποία έφτασε εκεί με ταξί.

Η κ. Σταμάτη, που λίγες ώρες νωρίτερα ανακοίνωσε ότι παίρνει διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, έφτασε στο δικαστήριο με αθλητική εμφάνιση και φορώντας μπουφάν με κουκούλα. Μπήκε στο δικαστήριο που εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε διακοπή και κάθισε λίγο πιο πίσω από τον Άκη Τσοχαντζόπουλο.

Εκείνος μετά από λίγο γύρισε και την κοίταξε και σηκώθηκε αμέσως να της μιλήσει. Εκείνη κάθονταν σιωπηλή χωρίς να του δώσει καμία απάντηση. Μάλιστα την ώρα που της μιλούσε όχι μόνο δεν απάντησε, αλλά έστρεψε και το πρόσωπό της στο πλάι για να μην τον κοιτάζει. Στην συνέχεια αποχώρησε από την αίθουσα.

Η Βίκυ Σταμάτη με βάση την απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να επιστρέψει στη φυλακή αύριο το πρωί και απόψε το βράδυ αναμένεται να μείνει στο μεταγωγών.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Βίκυς Σταμάτη

«Καταδικάστηκα άδικα δυο φορές από τη Δικαιοσύνη, μόνον και μόνον επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου «Τσοχατζοπούλου». Από τα βάθη της ψυχής μου σπαράζω αλλά ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαρραγεί και ως εκ τούτου έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας με τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι και θα σέβομαι, θαύμασα και θα θαυμάζω.

Αυτό μου το επιβάλλει η διαφύλαξη της ψυχής του ανήλικου παιδιού μου αλλά και γενικότερα της οικογενειακής ισορροπίας, όση αυτή μου έχει απομείνει.

Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στην ωμότητα, την αδικοπραξία του συστήματος, που στυγνά και ολόψυχρα μας εκτέλεσε. Η ποινή εκτελέστηκε».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Diitohboqz8

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=7fb3TK8ZKjE

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.