ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Επίκαιρη ερώτηση Α.Λοβέρδου για την πώληση πολεμικού υλικού στη Σ.Αραβία

Επίκαιρη ερώτηση Α.Λοβέρδου για την πώληση πολεμικού υλικού στη Σ.Αραβία

Στη Βουλή φέρνει τη… συμφωνία «Ελλάδας και Σαουδικής Αραβίας για την πώληση πολεμικού υλικού» και ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Αναφερόμενος σε σημερινά δημοσιεύματα ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επισημαίνει ότι δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα για τη συγκεκριμένη συμφωνία και ερωτά συγκεκριμένα τον υπουργό Εθνικής Άμυνας αν υπήρξε ή όχι μη πληρεξούσιος μεσάζοντας στην συμφωνία.

Συγκεκριμένα στο κείμενο της ερώτησης επισημαίνεται:

Προς τον υπουργό Εθνικής Άμύνας

«ΕΡΩΤΗΣΗ

Θέμα: «Συμφωνία Ελλάδας και Σαουδικής Αραβίας για την πώληση πολεμικού υλικού»

ΕΡΩΤΑΣΘΕ

Α. Υπήρξε ή όχι μη πληρεξούσιος μεσάζοντας στην συμφωνία για πώληση πολεμικού υλικού μεταξύ Ελλάδος και Σαουδικής Αραβίας

Β. Ζητήσατε προσωπικά την σύλληψη Αξιωματικού που αντέδρασε σε αυτή την πρακτική».

Αθήνα, 5 Νοεμβρίου 2017

Ο ερωτών

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανδρέας Λοβέρδος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.