ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέες αποκαλύψεις και έγγραφα την ερχόμενη Πέμπτη στην Βουλή από τον Α. Λοβέρδο

Νέες αποκαλύψεις και έγγραφα την ερχόμενη Πέμπτη στην Βουλή από τον Α. Λοβέρδο

Νέες αποκαλύψεις και νέα έγγραφα θα παρουσιάσει την ερχόμενη Πέμπτη στη βουλή ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Όπως προανήγγειλε από τα έγγραφα αυτά, είπε, αλλά και από το τηλεγράφημα του πρέσβη στις 24 Αυγούστου, που έχει αποκαλύψει ο ίδιος, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο κ Κοτζιάς γνώριζε τα πάντα.

Ο κ Λοβέρδος τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ότι από τα τρία έγγραφα που κατέθεσαν στη βουλή η κυρία Γεννηματά και ο κύριος Θεοδωράκης, που δημοσιεύονται σήμερα στα ΝΕΑ, και από όσα επικαλέστηκε ο κ Τσίπρας, προκύπτει ότι και ο ίδιος ο πρωθυπουργούς γνώριζε τα πάντα. Γνώριζε και για τον ίδιο τον Παπαδόπουλο, καθώς το όνομά του αναφέρεται στο έγγραφο που συνοδεύει την απόφαση του ΚΥΣΕΑ, την οποία έχει υπογράψει ο ίδιος ο κ Τσίπρας.

Σύμφωνα με τον κ Λοβέρδο, υπάρχει ζήτημα απιστίας και παραπομπής στο ειδικό Δικαστήριο.

Από την πλευρά του ο Βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος τόνισε στον ΣΚΑΪ ότι η όλη συμφωνία χάλασε γιατί οι Σαουδάραβες δεν δέχτηκαν τον μεσάζοντα που πήγαν να τους επιβάλουν οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος .Η όλη υπόθεση, είπε, φωνάζει σκάνδαλο. Είναι μια υπόθεση μίζας.

Απαντώντας στις αντιδράσεις του Νίκου Κοτζιά ο κ Κουμουτσάκος ανέφερε ότι αυτό που είπα εγώ στη Βουλή είναι ότι «ο κ Κοτζιάς είναι ένας πολύ συνεπής Υπουργός Εξωτερικών. Διαβάζει όλα τα έγγραφα που λαμβάνει. Άρα γνώριζε τα πάντα και δεν έκανε τίποτα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.