Φ. Γεννηματά: «Δεν θα πετύχει το στόχο του το νέο παραμύθι του Α.Τσίπρα»

Φ. Γεννηματά: «Δεν θα πετύχει το στόχο του το νέο παραμύθι του Α.Τσίπρα»

Η Φώφη Γεννηματά από το βήμα της Βουλής εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό και δήλωσε ότι «το νέο παραμύθι του κ. Τσίπρα δεν πρόκειται να πετύχει το στόχο του και να εξαπατήσει ξανά τους πολίτες. Απόψε βιώνουμε την τριλογία της εξαπάτησης με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τους πρόθυμους ΑΝΕΛ».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ που γιγαντώθηκε μέσα από την λαϊκή οργή καπηλεύτηκε την ελπίδα και τώρα σφραγίζει πια με την αποτυχία του το τέλος της εποχής της αυταπάτης. Με αντάλλαγμα λίγο ακόμη μήνες παραμονής στην εξουσία σπεύδετε να ψηφίσετε την επίσπευση των πλειστηριασμών που θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά από το Μάιο ακόμα και για μικρά χρέη προς το Δημόσιο και χωρίς προστασία της πρώτης κατοικίας».

Η κυρία Γεννηματά σχολιάζοντας την δήλωση Ντάισελμπλουμ ότι με Τσίπρα και Τσακαλώτο όλα έγινα πιο εύκολα ανέφερε ότι αυτό δε χρειαζόταν να το πει ο κ.Ντάισελμπλουμ γιατι το βλέπει και το νιώθει καθημερινά ο ελληνικός λαός. «Ψηφίσατε 1,8 δις επιπλέον μέτρα στον προϋπολογισμό του 18 και τώρα σκύβετε το κεφάλι και έρχεστε στο δεύτερο μέρος γιατί τώρα είναι το κυρίως πιάτο των δεσμεύσεων που έχετε αναλάβει στην τρόικα. Όλα έγιναν ευκολότερα με σας , δε χρειαζόταν να μας το πει ο κ. Ντάισελμπλουμ το βλέπουμε το ζει στην καθημερινότητα του ελληνικός λαός γιατί φροντίσατε να περάσατε τη θηλιά στο λαιμό του . Τα δώσατε όλα, υποχωρήσετε σε όλα απέναντι στην τρόικα, παραβιάσατε κάθε κόκκινη γραμμή που είχατε, εγκαταλείψετε κάθε αντίσταση στην υπεράσπιση των λαϊκών συμφέροντων. Να τα χαίρεστε αυτά τα παράσημα κυρίες και κύριοι το κυβερνητικό επιτελείο δε χρειάζεται να τα επιδεικνύει έτσι γιατί ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει ΣΥΡΙΖΑ.»

Μάλιστα η πρόεδρος του κινήματος αλλαγή ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με τα μέτρα που ψηφίζει απόψε κάνει την βρώμικη δουλειά για την συντηρητική παράταξη και πρόσθεσε: «Το σύνθημα ή ΣΥΡΙΖΑ ή δεξιά γίνεται σήμερα και ΣΥΡΙΖΑ και δεξιά. Απέναντι στην καθολική αντίδραση της κοινωνίας εσείς ψηφίζετε και μετά δύο χέρια. Προβάλλει πια η αληθινή ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ, μια ευκαιριακή πολιτική συμμαχία, ένα συγκυριακό δημιούργημα της βαθιάς κρίσης που ευτελίζει τις αρχές και τις αξίες της αριστεράς ,που προσπαθεί να κανιβαλίσει καθετί το προοδευτικό να το εξισώσει με τις αδηφάγες πολιτικές της λιτότητας και της στείρας δημοσιονομικής προσαρμογής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κ. Γεννηματά αναφέρθηκε και στο θέμα του προβλήματος των Σκοπίων κάνοντας επίθεση τόσο στο ΣΥΡΙΖΑ όσο και στη Νέα Δημοκρατία. «Να σταματήσουν ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία να επιδίδονται σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι για το θέμα των Σκοπίων στοχεύοντας στα εσωτερικά τους ακροατήρια και μόνο. Με την διγλωσσία και την πατριδοκαπηλία των ΑΝΕΛ υπονομεύεται η ίδια η αξιοπιστία και η αποτελεσματικότητα της διαπραγμάτευσης. Δεν θα γίνουμε μέλος της θεατρικής παράστασης των ΑΝΕΛ και άλλων αυτόκλητων κομπάρσων θα καταθέσουμε την πρόταση μας στο τραπέζι όταν θα έχουμε την πλήρη πρόταση της κυβέρνησης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.