Γ. Κουτρουμάνης: «Δεν είχα ποτέ φανταστεί ότι θα έδινα εξηγήσεις για το σκάνδαλο Novartis»

Γ. Κουτρουμάνης: «Δεν είχα ποτέ φανταστεί ότι θα έδινα εξηγήσεις για το σκάνδαλο Novartis»

Ο πρώην υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στην Βουλή τόνισε ότι «δεν είμαστε σε κανονικές συνθήκες, γιατί δεν υφίσταται το τεκμήριο αθωότητας έτσι όπως διεξάγεται ο πολιτικός διάλογος».

«Δεν είχα ποτέ φανταστεί ότι θα έδινα εξηγήσεις για το σκάνδαλο Novartis, είμαι εξοργισμένος» τόνισε ο Γιώργος Κουτρουμάνης και υπενθύμισε πως υπηρέτησε την κοινωνική ασφάλιση από απλός υπάλληλος σε ταμείο μέχρι υπουργός Εργασίας. Δέθηκα ύβρεις, προπηλακισμούς, απειλές, δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε γιατί είχαμε στοχοποιηθεί πολιτικά από όσους δημιούργησαν το κίνημα των αναγανακτισμένων, προσέθεσε.

Στο πλαίσιο αυτό δήλωσε απόλυτα καθαρός και χαρακτήρισε την μαρτυρία που τον εμπλέκει γελοία και ψευδή. Ψάξτε τα πάντα, δε θα με βρείτε πουθενά γιατί δεν υπάρχω πουθενά, είπε χαρακτηριστικά. Αλλά δεν είμαστε σε κανονικές συνθήκες γιατί δεν υφίσταται το τεκμήριο αθωότητας έτσι όπως διεξάγεται ο πολιτικός διάλογος, σημείωσε ο πρώην υπουργός. Ως επιχείρημα ανέφερε τις δηλώσεις Κοτζιά ότι οι κατηγορούμενοι θα πρέπει να αποδείξουν την αθωότητά τους.

Ο κ. Κουτρουμάνης μίλησε για «αήθης πρακτικές και αναφορές» που τον εμπλέκουν στο σκάνδαλο Novartis. «Ως συνδικαλιστής είχα μιλήσει για την κατευθυνόμενη συνταγογράφηση και τις εικονικές συνταγές, είχα προειδοποιήσει για τη χρεοκοπία των ταμείων» σημείωσε και δήλωσε ότι «σκάνδαλο υπάρχει, σκάνδαλα υπήρξαν και υπάρχει και σήμερα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και ως μέλος της κυβέρνησης άσκησα τα καθήκοντά μου με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον, προσέθεσε και παρουσίασε τα στοιχεία μείωσης της φαρμακευτικής δαπάνης στη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Εργασίας μαζί με τον Ανδρέα Λοβέρδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.