Εύη Χριστοφιλοπούλου: «Πάτε να συγκαλύψετε και να σπιλώσετε τους πολιτικούς σας αντιπάλους»

Εύη Χριστοφιλοπούλου: «Πάτε να συγκαλύψετε και να σπιλώσετε τους πολιτικούς σας αντιπάλους»

Από το βήμα της Βουλής η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριστοφιλοπούλου, κατά τη συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης σύστασης προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Novartis τόνισε ότι «πάτε να συγκαλύψετε και να σπιλώσετε τους πολιτικούς σας αντιπάλους».

Παράλληλα, υπενθύμισε πως «ως αντιπολίτευση τα κόμματα της πλειοψηφίας είχαν καταψηφίσει τις παρεμβάσεις ελέγχου των δαπανών».

Η βουλευτής έκανε λόγο για κακοστημένη σκευωρία και έθεσε ένα ερώτημα: αν τα ονόματα του FBI είναι όσα έστειλε η κυρία Τουλουπάκη. Αναρωτήθηκε και για το γιατί είναι προστατευόμενοι οι μάρτυρες και γιατί αυξήθηκε η προστασία τους εκ των υστέρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Απαιτούμε πραγματική προανακριτική επιτροπή, μούφα και μαϊμού η προανακριτική που προτείνει η κυβέρνηση» τόνισε η κ.Χριστοφιλοπούλου και ζήτησε να καταθέσουν οι μάρτυρες στην προανακριτική της Βουλής. «Είστε θιασώτες της πιο βρώμικης πολιτικής, της επανάληψης του βρώμικου 89’» τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.