Aνδρέας Λοβέρδος: «Να μην αναρτούν οι πολίτες ελληνικές Σημαίες επί εθνικού εδάφους» – Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ!

Aνδρέας Λοβέρδος: «Να μην αναρτούν οι πολίτες ελληνικές Σημαίες επί εθνικού εδάφους» – Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ!

Σε μια καινοφανή δήλωση που καταδεικνύει πόσο ενσυνείδητα στον τρόπο σκέψης των πολιτικών μας έχει μειωθεί η εθνική κυριαρχία έναντι της Τουρκίας, προχώρησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (ή Κίνημα Αλλαγής) Α.Λοβέρδος στην τηλεόραση του Αlpha.

Πριν από λίγο ο βουλευτής δήλωσε ότι «πρέπει να αποφεύγουν οι Έλληνες να τοποθετούν την Ελληνική Σημαία (σ.σ. όπως έκαναν οι τρεις νέοι στα πέντε νησιά της Ικαρίας) γιατί μπορεί να προκληθεί «θερμό» επεισόδιο με την Τουρκία»!

Πρέπει να είναι η πρώτη χώρα στον πλανήτη που οι πολιτικοί της συμβουλεύουν τους πολίτες να μην αναρτούν εθνικές σημαίες επί εθνικού εδάφους εκτός πλέον εάν ο Α.Λοβέρδος ή ο όποιος Λοβέρδος θεωρεί «γκρίζα ζώνη» και όχι εθνικό έδαφος τα νησιά του Αιγαίου.

Σε σχετική δήλωση αλλά σε άλλο μήκος κύματος προχώρησε και ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος ο οποίος δεν αρνήθηκε το δικαίωμα του Έλληνα να αναρτά την Ελληνική Σημαία επί ελληνικού εδάφους αλλά πρόσθεσε το αυτονόητο ότι θα πρέπει να είναι έτοιμος να την υπερασπιστεί με το αίμα του.

Ταύτιση απόψεων με πιο διπλωματικό τρόπο, με τον Έλληνα ΥΕΘΑ είχε και ο ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιάς

«Εξωτερική πολιτική πρέπει να κάνει το υπουργείο Εξωτερικών, οι θεσμοί και τρίτον όποιος θέλει να πάρει πρωτοβουλία να σκέφτεται τι θα ακολουθήσει. Αν ανοίγεις μία πόρτα να σκεφτείς και το μετά» σχολίασε την ύψωση ελληνικών Σημαιών από νεαρούς σε βραχονησίδες στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Φούρνων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ασφαλώς να υψώσει κανεις σημαία, αλλά το πώς και το πότε θα υπερασπιστείς την ενέργειά σου πρέπει αν το σκεφτείς. Δεν ξέρω ότι κατέβηκαν σημαίες. Δεν λέω ότι δεν μπορεί να γίνεται. Λέω ότι δεν μπορεί να γίνεται έτσι αυτό. Δεν είναι καλό να γίνεται εξωτερική πολιτική που δυσκολεύει τη χώρα» τόνισε ο Νίκος Κοτζιάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.