A.Λοβέρδος για την «παραποίηση της σύμβασης εργασίας της ΕΑΒ»: «Είστε ψεύτες στην κυβέρνηση»

A.Λοβέρδος για την «παραποίηση της σύμβασης εργασίας της ΕΑΒ»: «Είστε ψεύτες στην κυβέρνηση»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και υπεύθυνος ΚΤΕ Εξωτερικών και Άμυνας για τις καταγγελίες των εργαζομένων της ΕΑΒ.

Σε αυτήν ο κ. Λοβέρδος σημειώνει:

«Έλεος! Πότε τελικά θα σταματήσει ο εμπαιγμός των εργαζομένων από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;

Οι καταγγελίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου και του Σωματείου των Εργαζομένων της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ), μαζί με τη ΓΣΕΕ όχι απλώς για υπαναχώρηση από τα συμφωνηθέντα αλλά κυρίως για παραποίηση της σύμβασης εργασίας που υπέγραψε η Διοίκηση της ΕΑΒ με τους εργαζόμενους της επιχείρησης από τους επικεφαλής του Υπουργείου Οικονομικών κ. Τσακαλώτο και κ. Χουλιαράκη, αναδεικνύουν τις πραγματικές προθέσεις των κυβερνώντων για τις συλλογικές διαπραγματεύσεις και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, των οποίων κατά τα άλλα εμφανίζονται υπέρμαχοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αυτό που καταγγέλλεται μία λέξη μόνο ταιριάζει: Ψεύτες!», καταλήγει ο Α. Λοβέρδος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.