Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης εντάσσεται στο ΚΙΝ.ΑΛ

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης εντάσσεται στο ΚΙΝ.ΑΛ

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σ.Παναγούλης ο οποίος απείχε από την κρίσιμη ψηφοφορία του 2015 και διαγράφηκε εντάσσεται όπως όλα δείχνουν στο ΚΙΝ.ΑΛ

«Πάντα δήλωνα σοσιαλιστής» σχολίασε ο Στάθης Παναγούλης εξηγώντας τον λόγο που αποφάσισε να συμπλεύσει με το ΚΙΝΑΛ.
Το δημοσίευμα των ΝΕΩΝ που ήθελε τον Στάθη Παναγούλη κοντά στο Κίνημα Αλλαγής επιβεβαίωσε ο ίδιος ο βουλευτής.

Όπως είπε ο κ. Παναγούλης, πριν από 3-4 μήνες είχε συναντηθεί και συζητήσει με τη Φώφη Γεννηματά «και συμφωνήσαμε στις επόμενες εκλογές να στηρίξω το ΠΑΣΟΚ». Ωστόσο, δεν διευκρίνισε αν μόνο θα στηρίξει ή αν προτίθεται να είναι και υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ.

«Το ΚΙΝΑΛ είναι το κόμμα που με εκφράζει»
Ο ανεξάρτητος βουλευτής δήλωσε ότι έχει κάνει σαφές στη Φώφη Γεννηματά πως δεν θα ήθελε να είναι υποψήφιος στη Β’ Αθήνας, ωστόσο η συζήτηση αυτή έγινε πριν την κατάτμηση της μεγάλης περιφέρειας.

Ο Στάθης Παναγούλης υποστήριξε ότι τα βαρίδια έχουν φύγει από το ΚΙΝΑΛ και το ΠΑΣΟΚ φέρνοντας ως παράδειγμα τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι το κόμμα που με εκφράζει. πάντοτε δήλωνα σοσιαλιστής» πρόσθεσε χαρακτηριστικά και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι στέλνει όλο τον κόσμο στα συσσίτια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.