ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Θεοδωράκης: «Ο Λεβέντης είναι το κυβερνητικό “back up” του πρωθυπουργού»

Θεοδωράκης: «Ο Λεβέντης είναι το κυβερνητικό “back up” του πρωθυπουργού»

«Μπορεί ο κ.Τσίπρας να είναι μια μεγάλη απογοήτευση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο κόσμος θα τρέξει προς τα πίσω. Θέλει να φύγει μπροστά. Με νέες λύσεις, με νέα πρόσωπα” τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας για το διάλογο που έχει ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες για τη δημιουργία ενός νέου μεταρρυθμιστικού φορέα, ενώ επεσήμανε ότι “αν ο κόσμος δει στην πρώτη γραμμή του “νέου Κινήματος” όλους αυτούς που πρωταγωνίστησαν στα λάθη του παρελθόντος, τότε δεν θα έρθει».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ξεκαθάρισε ότι “εμείς με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν συνεργαζόμαστε” ενώ ερωτηθείς για τη ΝΔ τόνισε ότι «είναι ένα συντηρητικό κόμμα με μεγάλες ευθύνες για την χρεωκοπία της χώρας. Μπορεί να έχει κάποιους ανθρώπους που πιστεύουν πλέον στις μεγάλες αλλαγές αλλά η λύση δεν θα έρθει με ξαναζεσταμένες συνταγές».

Για την πρόταση του Πρωθυπουργού περί συνταγματικής αναθεώρησης ο Σταύρος Θεοδωράκης υπογράμμισε ότι είναι “συντηρητική και γραφειοκρατική” κι ότι «με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από το λαό αλλάζει το πολίτευμα” κι επεσήμανε ότι πρέπει “να μελετηθεί η πρόταση για εκλογή του Προέδρου από ένα “διευρυμένο σώμα” περίπου 400 εκλεκτόρων”. Αναφερόμενος στην πρόβλεψη για διεξαγωγή δημοψηφίσματος αν συγκεντρωθούν 1.000.000 υπογραφές, θύμισε ότι “πριν από 15 χρόνια κάποιοι μάζεψαν ένα εκατομμύριο υπογραφές για να μπει ξανά το θρήσκευμα στις ταυτότητες. Θα κάνουμε λοιπόν και γι’ αυτό δημοψήφισμα;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο επικεφαλής του Ποταμιού όταν ρωτήθηκε για τις επιθέσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα από τον Βασίλη Λεβέντη σχολίασε ότι «δεν παρακολουθώ τι λέει ο κ. Λεβέντης. Όπως κανείς στην Βουλή δεν τον παρακολουθεί εκτός ίσως από τον κ. Τσίπρα τις μέρες που θέλει να τον καλοπιάσει. Ο κ. Λεβέντης είναι το κυβερνητικό του back up. Αν στραβώσει κάτι με τους ΑΝΕΛ θα βγει να στηρίξει την κυβέρνηση. Είναι και ένα φόβητρο για τον κ. Καμμένο. “Κοίτα, Πάνο, έχω και εναλλακτική».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.