ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Στ.Θεοδωράκης: «Είναι εκτός ελληνικής πραγματικότητας να προκαλείς το χριστιανικό συναίσθημα»

Στ.Θεοδωράκης: «Είναι εκτός ελληνικής πραγματικότητας να προκαλείς το χριστιανικό συναίσθημα»

«Δεν ξημεροβραδιάζομαι στις εκκλησίες αλλά είναι ανόητο, χουλιγκανικό και εκτός ελληνικής πραγματικότητας να προκαλείς το χριστιανικό συναίσθημα» δήλωσε σε συνέντευξή του ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, σήμερα, αναφερόμενος στην επίθεση που διαπράχθηκε στον μητροπολιτικό ναό της Θεσσαλονίκης. 

«Υπάρχει μια ανοχή από πλευράς της κυβέρνησης και του Υπουργείου Δημόσιας Τάξεως το οποίο κάποιες φορές δείχνει να αδιαφορεί για αυτά που συμβαίνουν. Υπάρχει μια απόσταση από το νόμος και τάξη και από το να έχουμε μια αίσθηση ασυδοσίας», είπε και συνέχισε:

«Διαμαρτυρήθηκαν όλοι και η κυβέρνηση αδιαφόρησε, δημιουργείται μια εντύπωση ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Η απουσία ασφάλειας πλήττει κυρίως τον απλό κόσμο. Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης πρέπει να τους βάζει στην θέση τους γι’ αυτό υπάρχει» είπε επίσης αναφερόμενος και στην κατάληψη στο ΑΠΘ. 

«Να αλλάξουμε το σύνταγμα αλλά όχι με φιέστες που καλύπτουν το πραγματικό πρόβλημα. Να ασχοληθούμε στην περιφέρεια με τις απόψεις μας για τα πολύ μεγάλα θέματα» είπε ο κ Θεοδωράκης για την αλλαγή του εκλογικού νόμου. 

Για το θέμα της εκλογής του ΠτΔ είπε ότι είναι μεγάλο λάθος να πάμε σε εκλογές του Προέδρου της Δημοκρατίας από τη βάση. «Είναι ένας εκλεγμένος πρόεδρος από το λαό και αν δεν συμφωνεί με τον πρωθυπουργό θα έχουμε διαρχία». 

Σύμφωνα με τον κο Θεοδωράκη, ο οποίος μίλησε στο Σκάι, το Ποτάμι προτείνει να διευρυνθεί το εκλεκτορικό σώμα και να δημιουργηθεί ένα καινούριο σώμα 400 ανθρώπων. «Ο ΠτΔ να εκλέγεται από βουλευτές, πρώην πρωθυπουργούς και από περίπου 100 δημάρχους καθώς ο ΠτΔ δεν είναι των κομμάτων αλλά είναι και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το Ποτάμι δεν είναι στα κάγκελα, το Ποτάμι μελετά και κάνει συνεχεία προτάσεις στη βουλή αλλά στα πολύ μεγάλα ζητήματα είμαστε απέναντι στην κυβέρνηση γιατί δε βάζει μυαλό». «Δεν θα συνεργαστούμε με τους ΑΝΕΛ και με τον ΣΥΡΙΖΑ εφ’ όλης της ύλης», τόνισε.  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.