Ποτάμι σε κυβέρνηση: «Δεν θα επιτρέψουμε να κλείσετε τα μισά κανάλια»

Ποτάμι σε κυβέρνηση: «Δεν θα επιτρέψουμε να κλείσετε τα μισά κανάλια»

«Αυτή η κυβέρνηση έχει το κουσούρι να θέλει να βάζει το χέρι της παντού. Από τους μισθούς και τις συντάξεις του κόσμου, μέχρι την ενημέρωσή του. Γι’ αυτό άλλωστε θέλει να κλείσει τα μισά κανάλια», ανέφερε σε δήλωσή του από το περιστύλιο της Βουλής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Αμυράς επίσης τόνισε: «Όμως εμείς δεν θα τους το επιτρέψουμε και τους λέμε ότι είστε βαθιά νυχτωμένοι αν νομίζετε ότι θα φέρετε τη δική σας διαπλοκή μπροστά μας και εμείς θα καθόμαστε απαθείς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.