ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ποτάμι για Κυβέρνηση: Από το «too good to be true»… στις εκκλήσεις για λύση

Ποτάμι για Κυβέρνηση: Από το «too good to be true»… στις εκκλήσεις για λύση

Το Ποτάμι χρησιμοποίησε τη φράση που είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας πριν από το Eurogroup της 22ας Μαΐου, όταν υποστήριζε ότι είναι απρόσμενα καλά τα μηνύματα που έπαιρνε για το ελληνικό χρέος. Ακόμη, επισημαίνει ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποφεύγουν να πουν με ποια θέση θα προσέλθει η Ελλάδα στη διαπραγμάτευση και καταλήγει ότι τελικά ο πρωθυπουργός θα πανηγυρίσει με ό,τι κι αν του δώσουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ποταμιού:

«Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ χαμηλώνει τις υψηλές προσδοκίες που οι ίδιοι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είχαν καλλιεργήσει με το «too good to be true» του κ.Τσίπρα. Και κάνει έκκληση στην Γερμανική πλευρά «να συμβάλει εποικοδομητικά για μια λύση οριστικής υπέρβασης της ελληνικής κρίσης». Στην απόφαση δεν γίνεται καν λόγος για την ένταξη της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ.

Αυτό που επίσης αποφεύγουν για άλλη μια φορά να μας πουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η θέση με την οποία προσέρχεται η Ελλάδα στη διαπραγμάτευση για το χρέος. Κι αποφεύγουν να τοποθετηθούν επειδή δεν υπάρχει δυστυχώς ελληνική πρόταση. Και τελικά ο κ.Τσίπρας και οι συν αυτώ θα πανηγυρίσουν με ό,τι κι αν τους δώσουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.