ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σ.Θεοδωράκης: Οι κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης μετακινούνται σε άλλο σημείο κάθε μέρα

Σ.Θεοδωράκης: Οι κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης μετακινούνται σε άλλο σημείο κάθε μέρα

Ως πλαστικές κορδέλες της τροχαίας παρομοίασε τις «κόκκινες γραμμές» της κυβέρνησης ο Σταύρος Θεοδωράκης με αφορμή την κατάθεση των τροπολογιών για το τελευταίο πακέτο μέτρων από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

«Κάθε μέρα μετακινούνται σε άλλο σημείο» σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού με αφορμή τις πέντε τροπολογίες για το τελευταίο πακέτο μέτρων

«Με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι οι κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης έχουν καταντήσει σαν τις κόκκινες, πλαστικές κορδέλες της τροχαίας, που κάθε μέρα μετακινούνται σε άλλο σημείο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού σε δημοσιογράφους στο περιστύλιο της Βουλής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Θεοδωράκης έκανε, επίσης, ειδική αναφορά στην τροπολογία για τα δάνεια των κομμάτων υπενθυμίζοντας ότι «το Ποτάμι έχει πει ότι πρέπει να σταματήσει αυτό το πανηγύρι -πρέπει να σταματήσουν να δανείζονται τα κόμματα, να μην πληρώνουν τα λεφτά στις τράπεζες, αλλά να τα πληρώνει ο ελληνικός λαός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.