ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τι έγραψε ο Σ.Θεοδωράκης για τον Ν.Τόσκα στο Twitter; (φώτο)

Τι έγραψε ο Σ.Θεοδωράκης για τον Ν.Τόσκα στο Twitter; (φώτο)

Σοκ Θλίψη και οργή έχει προκαλέσει η ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Μενίδι με τον θάνατο ενός 11χρονου μαθητή, την ώρα της σχολικής γιορτής…

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης τα βάζει με τον αρμόδιο υπουργό, Νίκο Τόσκα υποστηρίζοντας πως παρόλο που οι εστίες ανομίες είναι γνωστές εκείνος είναι της σχολής «άστο και βλέπουμε».

«Η χώρα έχει ανάγκη από υπουργούς που δεν τρέχουν πίσω από τα γεγονότα αλλά τα προλαβαίνουν», προσθέτει ο Σταύρος Θεοδωράκης κρούοντας το καμπανάκι του κινδύνου στην κυβέρνηση.

Η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.