ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γ.Μαυρώτας για Ζ.Κωνσταντοπούλου: «Εμπόδισε τον Γερμανό πρέσβη να καταθέσει στεφάνι στο Δίστομο»

Γ.Μαυρώτας για Ζ.Κωνσταντοπούλου: «Εμπόδισε τον Γερμανό πρέσβη να καταθέσει στεφάνι στο Δίστομο»

«Επεισόδιο» με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά του πρέσβη της Γερμανίας καταγγέλλει ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς.

Σύμφωνα με ανάρτησή του στο Twitter η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας επιχείρησε να εμποδίσει την κατάθεση στεφάνου από τον Γερμανό πρέσβη στην επίσημη τελετή του δήμου Διστόμου για τη θλιβερή επέτειο της σφαγής του Διστόμου στις 10 Ιουνίου 1944 όταν εκατοντάδες Έλληνες εκτέλεστηκαν από τους Ναζί.

Κατά τον βουλευτή του Ποταμιού όταν η κυρία Κωνσταντοπούλου επιχείρησε να σταματήσει τον Γερμανό πρέσβη παρενέβη ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Διστόμου.

Όπως έγραψε, «η Ζωη πήγε να εμποδίσει τον Γερμανό πρέσβη να καταθέσει στο Διστομο & τον πήρε ο Μ.Γλεζος απο το χερι για να την παρακάμψει. Φοβερή στιγμή!».

Οι σχετικές αναρτήσεις του Γιώργου Μαυρωτά:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.