ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ποτάμι για τα σκουπίδια: «Δικαιώματα έχουν και οι άνεργοι. Όχι μόνο αυτοί που φωνάζουν»

Ποτάμι για τα σκουπίδια: «Δικαιώματα έχουν και οι άνεργοι. Όχι μόνο αυτοί που φωνάζουν»

«Δικαιώματα έχουν και οι άνεργοι. Όχι μόνο αυτοί που φωνάζουν», επισημαίνει το Ποτάμι αναφερόμενο στην αποκομιδή των σκουπιδιών και τους συμβασιούχους των δήμων.

Μάλιστα, επισημαίνει πως μία είναι η λύση: «ο κάθε δήμος να καθορίσει τον τρόπο με τον οποίο θα γίνεται η αποκομιδή των σκουπιδιών. Από πού κι ως πού τα σκουπίδια πρέπει να μαζεύονται ντε και καλά από μόνιμους δημόσιους υπάλληλους;».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Ποταμιού

“Μπείτε τώρα για μερικούς μήνες, μετά θα ανανεωθούν οι συμβάσεις και στο τέλος θα γίνεται μόνιμοι”. Το γνωστό παιχνίδι των κομμάτων εξουσίας με τους συμβασιούχους συνεχίζεται, αυτή τη φορά στην καθαριότητα. Ήρθε η ώρα να μπει τέλος σε όλα αυτά. Και η λύση δεν είναι η μονιμοποίηση κατά παράβαση των αποφάσεων του Ελεγκτικού Συνεδρίου και του Συντάγματος.

Ο κάθε δήμος, πρέπει να καθορίσει τον τρόπο με τον οποίο θα γίνεται η αποκομιδή των σκουπιδιών. Από πού κι ως πού τα σκουπίδια πρέπει να μαζεύονται ντε και καλά από μόνιμους δημόσιους υπάλληλους; Αρκετοί οργανισμοί αναθέτουν τη αποκομιδή σε εταιρείες κι εξασφαλίζουν καλύτερα αποτελέσματα με μικρότερο κόστος για τους πολίτες. Οι εταιρείες αυτές προχωρούν επίσης σε προσλήψεις. Σε τελική ανάλυση, αν κάποιοι δήμοι έχουν ανάγκη να προσλάβουν προσωπικό, γιατί οι προσλήψεις αυτές πρέπει να γίνουν στον τομέα αποκομιδής των σκουπιδιών κι όχι σε τομείς που απαιτούν ειδίκευση και μπορούν να προσφέρουν σύνθετες υπηρεσίες; Πώς θα οικοδομηθεί μια σύγχρονη διοίκηση;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κυβέρνηση δεν μπορεί να λαμβάνει υπόψιν μόνο αυτούς που φωνάζουν και να αγνοεί τους εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους. Και βέβαια, παράλληλα με τα παραπάνω, πρέπει να βρεθεί τρόπος ώστε να καταβληθούν τα δεδουλευμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.